Sázkové poradenství zaměřené na vysokou úspěšnost tipů


AC Sparta Praha vs. Steaua Bucuresti

26.07.2016 20:00

Evropa -> Liga mistrů         FREE ČLÁNEK!!! 

A je to tu zas. Dnes hraje Sparta! Hlavně dnešním dnem začínají vstupovat do hry týmy, které jsou již buď pravidelnými účastníky pohárových soutěží, nebo patří mezi top týmy ve svých domácích ligách, které se již řadí mezí evropský nadprůměr. A to je přesně případ pražské sparty, která v minulé sezóně ukázala velkou formu v Evropské lize. Přes léto, jak už je zvykem, prošel kádr odměnou. Odešli krejčí a Schick, ale vrátili se Vacek s Nešporem. Kamil Vacek však Spartu nezaujmul a tak k 1. 7. se stal 28 letý středopolař, který v minulém roce na hostování v Piastu Gliwicie pomohl tomuto týmu obsadit druhé místo, volným hráčem bez angažmá. Martin Nešpor, další opora Piastu v minulé sezóně se však dostal do A-mužstva a bude dnes k dispozici. V přípravě svými výkony Sparta nikterak extra nezaujala. Sehrála celkem 5 zápasů: České Budějovice 2:1, Trenčín 1:3, Young Boys 1:2, Kazaň 0:2 a v generálce Fenerbahce 0:0. Dnes to tedy bude pro Spartu první ostrý souboj sezóny.

 

Steaua v minulé sezóně skončila v domácí soutěži druhá za Astrou. Oba tyto rumunské týmy si tedy zahrají kvalifikace o Ligu mistrů. Steaua v přípravě skutečně zářila. V šesti přípravných zápasech pouze jednou remizovala s Dinamem Záhřeb 0:0. Další 5 zápasu byli výhry: Turnisce (klub, který nehraje ani druhou Slovinskou ligu) 7:0, Nijmegen 1:0, Charleroi 3:0, Samara 1:0. Na rozdíl od Sparty si ale Steaua zahrála již jedno ostré soutěžní utkání a to o minulém víkendu finálový zápas rumunské ligy s Concordií, který skočil 1:1. Steaua nakonec pohár získala gólem ve 112. minutě prodloužení.

 

Souhrnem lze jen konstatovat, že Steaua je pro Spartu velmi neatraktivním, ale za to velmi těžkým soupeřem. Steaua určitě nedosahuje kvalit AS Řím či Schalke, ale jedná se o začátek sezóny a výkony obou dnešních soupeřů jsou velmi nevyzpytatelné. V přípravě sice Steaua neprohrála, ale seznam soupeřů není příliš oslnivý. Na druhé straně Sparta přišla o pár klíčových hráčů a pouze dle přípravy jen těžko soudit jak to dnes bude vypadat. Faktem je, že pokud má Sparta špatné výsledky v přípravě, pak má dobrý start do sezóny. Zejména pak v evropských pohárech Sparta bývá k neporažení. Dnes se dá předpokládat neprohra Sparty, ale jelikož kurz na její vítězství je okolo 1,57, tak nemá ani smysl zvažovat 1X. Dávat X2 má smysl pouze kurzově, ale Steaua na Letné nebude mít více ze hry. Z obou stran půjde o zápas, kde k sobě soupeři budou přistupovat velkým respektem. Nedivili bychom se, kdyby utkání skončilo klidně i 0:0. Pro Spartu by tento výsledek znamenal, že v Rumunsku by pak případný vstřelený gól výrazně přiblížil Pražany k postupu. Sice věříme víc Spartě, ale vsázet na nedobytnou tvrz Letnou nedoporučujeme. Ani plusové góly nemá smysl vsázet a tak naše doporučení je tomuto zápasu se sázkařsky vyhnout obloukem a soustředit se na jiné, lepší dnešní příležitosti.

 

 

 

 

 

 

!!! Připravili jsme pro vás balíček Euro 2016, registrace a žádost o více info !!! 

zde

 

 

 

 

Jan E - verifikován

Tip: NEVSÁZET

Kurz: XX,XX
 

 

Zápas v číslech dle sázkové kanceláře Tipsport:

 

—————

Zpět