Sázkové poradenství zaměřené na vysokou úspěšnost tipů


BATE Borisov vs. Dundalk FC

26.07.2016 20:00

Evropa -> Liga Mistrů

 

Tento zápas svádí proti sobě dva týmy, které již mají své domácí soutěže z poloviny odehrané. BATE Borisov vede domácí ligu o 8 bodů před Soligorskem, o bod třetí je Dinamo Minsk. Ve druhém předkole kvalifikace Ligy mistrů BATE vyřadilo finské SJK poté, co doma zvítězili 2:0 a ve Finsku jim pak stačila k postupu remíza 2:2.

 

Dundalk je dlouhodobě nejlepší irský tým. I v tomto ročníku vede Premier Division o 6 bodů před Cork City, kteří však mají zápas k dobru. V posledním kvalifikačník kole Ligy mistrů však tento tým jen stěží postoupil přes islandský Hafnarfjordur po výsledcích doma 1:1 a na Islandu 2:2.

 

Jedná se o zcela jednoznačný zápas, kde srovnání kvalit soupeřů dělá z domácího BATE velkého favorita. BATE je schopno doma zvítězit klidně i 3:0 až 4:0. Tento výsledek by pak dělal z odvety již jen formalitu i přes fakt, že Dundalk je doma vždy mnohem silnějším soupeřem. Zde lze vsadit plusové góly i handicapy. My si zde do verifikace však dáme pouze vítězství domácích a +2,5 gólu v zápase.

 

 

Jan E - verifikován

Tip: 1

Kurz: 1,45
 
 

 

Jan E - verifikován

Tip: +2,5 gólu

Kurz: 2,24

 

Zápas v číslech dle sázkové kanceláře Tipsport:

 

—————

Zpět