Sázkové poradenství zaměřené na vysokou úspěšnost tipů


Cork City vs. Sligo Rovers

08.08.2016 20:45

Irsko - > Premier Division

Po rozpačitém víkendu, kde opět kralovala překvapení, a nejen ve fotbale zde máme vstup do nového týdne, který bude méně fotbalový. Jedná se o pohárový týden v Anglii, Polsku, ale v ČR. Takže soutěže, které většinou nemá smysl vsázet, protože poháry jsou specifické a těžko předvídatelné. Dnes však máme před sebou Cork City, tým, který je stíhačem Dundalk již řadu let. Tento rok si Cork City dali za úkol konečně ukončit nadvládu svého rivala a tak značně před sezónou posílili. Po pár remízách v úvodu u sezóny již tým šlape jako dobře naolejovaný stroj. V posledních 5 ligových zápasech je tým bez prohry. Pouze jediná remíza a to venku na hřišti Shamrock Rovers, čtvrtého týmu tabulky. Před domácími fanoušky Cork City v této sezóně zaváhali zatím pouze 1 a to remízou proti Wexford Youths 1:1 na začátku dubna.

Absence Cork City:

brankář Alan Smith (0 zápasů)

obránce Alan Bennett (14 zápasů, 0 gólů)

obránce Michael McSweeney (7 zápasů, 0 gólů)

obránce John Kavanagh (0 zápasů, 0 gólů),

záložník John Dunleavy (13 zápasů, 0 gólů)

útočník Steven Beattie (17 zápasů, 4 góly)

útočník Sean Maguire (17 zápasů, 7 gólů)

 

Sligo Rovers jsou kvalitní irský tým, který má zatím odehraných 20 zápasu, Cork City pouze 17. Podobně jak Cork City ani hosté v posledních 5 ligových zápasech neprohráli, jen mají 2 vítězství a 3 remízy. V posledním kole ve venkovním zápase rozdrtili slabé Wexford Youths 5:0. Se slabšími týmy umí však i prohrát jako například 23. června na hřišti Finn Harps 0:3.

Absence na straně Sligo

obránce Donelon (18 zápasů, 0 gólů)

 

Vzhledem k formě a absencím si dnes dovolíme jít proti kurzu 1,50. Takže neprohra Sligo Rovers je naší volbou v kurzu 2,67. Hodně štěstí!

 

Jinak naším dalším tipem je dnes výhra Slávie, ale o tom by ještě měl být dnes free článek...

 

 

 

 

Jan E - verifikován

Tip: X2

Kurz: 2,67 lze vsadit zde
 

—————

Zpět