Sázkové poradenství zaměřené na vysokou úspěšnost tipů


FC Astana vs. Celtic FC

27.07.2016 16:00

Evropa -> Liga mistrů

 

Dalšími sérií zápasů dnes pokračuje třetí kolo kvalifikace o Ligu mistrů. Astana přivítá zatím tápající skotský tým. Astana má v domácí soutěži již téměř hotovo. S 21 odehranými zápasy ji čeká již poslední soupeř základní části a to 7. srpna Šachtar Karaganda. Domácí soutěž ale vede Astana o 7 bodů a tak se jedná pouze o formalitu před zahájením bojů o titul. V minulém kole si Astana poradila s litevským Zalgirisem, když v Litvě remizovala 0:0 a v odvetě pak velmi těsně postoupila gólem v 90+2. minutě. Gól na 2:1 vstřelil stoper Anicic, který v tomto zápase dal oba góly. Tlak a převaha Astany byl v tomto zápase velmi znát, držýení míče 60/40, střely celkem 23/13 a mezi tyče 12/5 ve prospěch domácích. Do dnešního zápasu jde Astana s jedinou absencí a to nejlepším střelce týmu:

útočník Tanat Nuserbayev (18 zápasů, 6 gólů)

 

To Celtic si hned v úvodu evropských pohárů pod Brandonem Rodgersem uřízl pěknou ostudu, když prohrál v Gibraltaru s poloprofesionálním týmem Lincoln 0:1. Převaha byla sice jasná, držení míče 71/29, střely mezi tyče však pouze 5/4, ale bohužel Celtic gól nedal a tak musel zabrat doma. Odveta se povedla, a Celtic svého soupeře deklasoval v prvním poločase 3:0 a tak se druhý poločas dohrával v klidu. V domácí soutěži však Celtic zatím neodehrál ani jeden zápas a právě nedostatek zápasové souhry bude možná dnes rozhodujícím faktorem. Chybět Celticu dnes budou:

(info o zápasech a gólech je z minulé sezóny)

obránce Erik Sviatchenko (18 zápasů, 1 gól)

obránce Jozo Simunovic (16 zápasů, 1 gól)

obránce Dedryck Boyata (42 zápasů, 6 gólů)

obránce Kristoffer Ajer (nově příchozí)

obránce Kolo Toure (nově příchozí)

Otazníkem dnes jsou:

obránce Efe Ambrose (30 zápasů, 0 gólů)

obránce Eoghan O’Connell (1 zápasů, 0 gólů)

záložník Nir Bitton (45 zápasů, 8 gólů)

 

V tomto zápase se nabízí úvaha o kvalitách soupeře. Celtic tradičně venku nehraje dobře a dnes má velké absence v obranných řadách. Je Astana kvalitnějším soupeřem než Lincoln? Bez pochyb ano. Zopakují Skotové svůj zmar z Gibraltaru? Pravděpodobně ne.  A takže co s tímto zápasem? Kurzy na neprohru domácích spadl z 1,53 na 1,30. Neprohra hostí je nyní 1,57. My budeme věřit rozehranosti Astany a výhodě domácího prostředí a čekáváme výhru typu 2:1 nebo 3:1, kde +2,5 gólu je v pěkném kurzu okolo 2,50. Nám však bude stačit čistá výhra domácích v kurzu 2,30. 

 

 

 

Jan E - verifikován

Tip: 1

Kurz: 2,40 
Tento kurz lze vsadit zde
 
 

—————

Zpět