Sázkové poradenství zaměřené na vysokou úspěšnost tipů


FC Zbrojovka Brno vs. SK Slavia Praha

31.07.2016 19:00

Česká republika -> ePojisteni.cz liga

Minulou sezónu Brno skončilo jen těsně za pohárovou Evropou na šestém místě. O 5 bodů za dnešním soupeřem. Tým opustili Zoubele, Košťál a několik dalších opor. Přišly nové posily, většinou mladší. Brno si prošlou obměnou a je v procesu přestavby kádru. Pro úspěšnou přestavbu byl do týmu přiveden veterán Jan Polák a podpořit tvořivost ve středu pole přišel ze Sparty Francis Litsingi.

Slavia Praha má posledních půl roku jasný plán. Postavit nejdražší mužstvo v ČR a úspěšně hrát poháry. Její první představení v Evropských pohárech nezastihlo zatím Slávii v nejlepším světle. Doma zvládla remizovat 0:0. Má stále jistou šanci přes portugalský celek postoupit, ale důležitější je vkročit do sezóny úspěšně. Proto dnes musí předvést fantastický výkon zejména nejdražší hráč české soutěže Van Kessel.

Slavia toto utkání pojme jako kvalitní přípravu na čtvrteční duel EL. Dalo by se i riskovat a vsadit na ostrou výhru Slavie. Pokud však chceme být úspěšní, musíme se spokojit s jistější neprohrou stále v pěkném kurzu. Navíc i zde +2,5 gólu je velmi pravděpodobné a v pěkném kurzu.

 
 

 

 

Svůj názor můžete vyjádřit níže.

 
 

 

 

 

!!! Připravili jsme pro vás balíček Euro 2016, registrace a žádost o více info !!! 

zde

 

 

 

 

Jan E - verifikován

Tip: X1

Kurz: 1,45 - lze vsadit zde

 

 

Jan E - verifikován

Tip: +2,5 gólu

Kurz: 2,16 - lze vsadit zde
 
Zde najdete kurz 2,16 na +2,5 gólu // 1,45 na neprohru hostů

 


 

 

—————

Zpět