Sázkové poradenství zaměřené na vysokou úspěšnost tipů


FK Dukla Praha vs. FK Teplice

29.07.2016 18:00

Česká republika -> 1. Fotbalová liga

A po letní pauze je zde nová sezóna české Synot ligy, ehm, tedy nově ePojisteni.cz ligy. Dukla si prošla velkou letní obměnou. Po několika úspěšných sezónách opustil Duklu Luboš Kozel, který nyní trénuje národní tým U18. Nově k týmu nastoupil trenér Jaroslav Šilhavý. Minulá sezóna nebyla pro Duklu tak úspěšná a nový trenér přistoupil k obměně kádru. Tým posílili:

obránce Jakub Podaný (Slovan Bratislava)

obránce Ondřej Kušnír (Rapid Bukurešť)

obránce Jan Juroška (Táborsko, NH)

obránce Jan Šimůnek (Bochum)

záložník Štěpán Koreš (Zlín)

útočník Peter Olayinka (Gent, na hostování)

Tým naopak opustili:

obránce Kaspars Gorkšs (konec smlouvy, hledá si angažmá)

záložník Jakub Mareš (Ružomberok)

záložník Tomáš Berger (Bohemians)

záložník Michal Breznaník (Podbrezová)

útočník David Bezdička (Sokolov)

útočník Václav Vašíček (Olomouc, na hostování)

 

Teplice po úmrtí svého majitele Františka Hrdličky v roce 2014 už nejsou stejný klubem. V minulé sezóně skončili Teplice až na 12. místě s pouhými 30 body. Sestupující 15. Olomouc získala 27 bodů. Teplice tak v průběhu pauzy vyměnili trenéra a na místo Vavrušky přišel ze Sokolova Daniel Šmejkal. Avšak ani pod novým trenérem nezískali Teplice příliš mnoho posil a navíc většinou poskládali tým z hráčů na hostování. Je vidět, že ani v této sezóně tedy nemůžeme čekat žádné významné ambice. Do Teplic přišli:

záložník Robert Hrubý (Slavia / Ostrava, na hostování)

útočník Marek Červenka (Slavia / Ostrava)

záložník Otto Urma (Sokolov, na hostování)

obránce Patrik Dressler (Vlašim, na hostování)

Teplice opustili:

záložník Ivo Táborský (konec smlouvy)

obránce Vladimir Dimitrovski (ukončení smlouvy)

útočník Ulrich Kapolongo (konec smlouvy)

brankář Martin Slavík (konec smlouvy)

Dnešní zápas bude velmi zajímavý, protože dobře prověří oba kluby. Domácí pod trenérem Šilhavým mají určitě zvučnější posily a i v přípravě předváděli slušný fotbal a pěkné výsledky: maďarský Soproni VSE porazili 3:0 a anglický Norwich 3:1. Kurz na domácí je nastaven přesně tak, že dvojtip na neprohru Dukly v kurzu 1,22 nemá snad ani smysl vsázet. Kvalita bude na straně domácích, ale úvodní zápasy nám vždy nabídnou překvapení. Dnes na Dukle lehce zapršelo, ale jinak je pěkný den a tak určitě uvidíme aktivní fotbal a více gólů. Takže je otázka, zda vsadit výhru domácích v kurzu 1,90 nebo překvapení a riziko v podobě tipu na remízu v kurzu 3,40? Ve výhru Teplic nevěříme. Dále pak je zde i možnost dát +2,5 gólu v kurzu 2,20. Podle nás Dukla vstoupí do nové sezóny v pohodě a získá první 3 body. 

 

 

 

Jan E - verifikován

Tip: 1

Kurz: 1,91

 

 

—————

Zpět