Sázkové poradenství zaměřené na vysokou úspěšnost tipů


SK Slavia Praha vs FC Fastav Zlín

08.08.2016 18:00

Česká republika -> ePojisteni.cz liga

Dnes by se konečně mohla Slavia dočkat prvního ligového zápasu. Odehrána jsou již kompletně dvě celá kola, s výjimkou dnešního zápasu, a slavisté si zatím nekopli do míče. Minulý víkend jim překazil premiéru v Brně vydatný déšť. Dle nás byla Slavia jasným favoritem v Brně a stejně tak je i dnes. V pohárové Evropě nezačala Slavia nejlépe, když podle v Tallinnu 1:3, ale i tak dokázala vítězstvím doma 20 postoupit do dalšího kola kvalifikace Evropské ligy a v něm vyřadit i portugalský tým Rio Ave. Tento týden se evropské poháry nehrají a tak se může Slavia v klidu soustředit na svůj ligový debut.

Absence Slavia Praha:

obránce Svento (0/0),

útočník Zeleznik (0/0)

Otazníkem pro dnešek zůstává:

záložník Mingazow (0/0),

 

To Zlín už si jednou síly poměřil a to doma proti Příbrami. Zápas skončil výsledkem 2:0, ale druhý gól přidal Zlín až v samotném závěru, kdy hosté hráli vabank. Jinak Zlín nebyl nikterak výrazně lepším týmem. Navíc tradičně Zlín na Slávii body nesbírá a všeobecně je v lize lepším týmem doma než venku.

Absence Zlín:

záložník Chwaszcz (m 0/0)

útočník Diop (0/0),

útočník Fantis (0/0)

 

Úvodní zápas sezóny, na domácí půdě, proti průměrnému soupeři, nadšení z příchodu nových posil a všeobecně pozitivní nálady panující ve Slavii nám dnes neumožňuje vybrat jinak než výhru a ještě +2,5 gólu v zápase.

 

 

 
 

 

 

Svůj názor můžete vyjádřit níže.

 
 

 

 

 

!!! Připravili jsme pro vás balíček Euro 2016, registrace a žádost o více info !!! 

zde

 

 

 

 

Jan E - verifikován

Tip: 1

Kurz: 1,45 
 

Jan E - verifikován

Tip: +2,5 gólu

Kurz: 1,80 
 

 

 

—————

Zpět