Sázkové poradenství zaměřené na vysokou úspěšnost tipů


SSC Neapol vs Hellas Verona

10.04.2016 15:00

Itálie->Série A

 
Dnes se nám doma představí největší konkurent Juventusu na titul. Juventus včera přetlačil na San Siru AC Milán 2:1 a taj dnes musí domácí zabrat, aby si nenechali Juventus odskočit. Před tímto duelem má Neapol ztrátu 9 bodů, ale dnešní zápas k dobru. Významným pro tento zápas bude však poslední utkání Neapole v Udine, kde po dlouhé době ztratila Neapol body a prohrála 1:3. O co však hůře, ztratila hned 4 členy základného kádru karetním trestům, včetně trenéra. neapoli dnes budou tedy chybět

trenér Maurizio Sarri (trest)
obránce Kalidou Koulibaly (vykartován, 27 zápasů, 0 gólů)
útočník Dries Mertens (vykartován, 27 zápasů, 2 góly)
útočník Gonzalo Higuaín (vylartovan, 31 zápasů, 3 góly)
 

Otazník visí nad:
brankář Pepe Reina (30 zápasů)

Verona je na posledním místě tabulky s 22 body a skóre 27:51. V posledním zápase si připsal tým po více jak měsíci opět tři body za výhru v Bologni 1:0. Tým ještě nemá sezónu ztracenou, protože 17. Palermo má 28 bodů a dnes naopak hostí Lazio, tedy velmi těžkého soupeře. Veroně dnes budou chybět: 
 
obránce Filip Helander (21 zápasů, 2 góly)
útočník Mohamed Fares (11 zápasů, 0 gólů)
útočník Luca Toni (19 zápasů, 5 gólů)
 

Neapol bude sice dnes znatelně oslabená, ale je to zase šance pro jiné hráče poprat se o základní jedenáctku. Pokud by se zápas hrál ve Veroně, tak bychom Neapoli tolik nevěřili. Dnes však zvítězí a jak jinak než útočným fotbalem. Higuain má sice na svým kontě 30 gólů Neapole, ale nahradit jej mohou i další jako například Callejon  či Hamšík.

 

 

Jan E 

Tip: 1 (handicap 0:1)

Kurz: 1,60

—————

Zpět