Sázkové poradenství zaměřené na vysokou úspěšnost tipů


AC Sparta Praha vs. Baumit Jablonec

04.05.2016 17:30

Česká republika -> MOL Cup          FREE ČLÁNEK!!!

 

Dnes se v pražském chladnějším a uplakaném počasí představí Sparta na Letné před domácími fans v rámci poháru. Letenským se poslední dobou příliš nevede. Sparta v posledních 10 zápasech napříč soutěžemi dokázala porazit pouze Liberec doma 2:0. Výhra 2:1 na Letné nad Příbramí byla vydřená, a zápas na Dukle, který také skončil 2:1, měl také svou zápletku v závěru. Ani první zápas v Jablonci Letenští nezvládli, když prohráli 0:2. O víkendu navíc přišli o Martina Frýdka, klíčovou oporu zálohy. Dnes můžeme i tak čekat sestavy všelijaké, takže je otázka, jak moc velká absence to bude. Spartě dnes budou chybět:

obránce Ondřej Mazuch (4 zápasy, 0 gólů)

obránce Mario Holek (14 zápasů, 0 gólů)

záložník Josef Šural (8 zápasů, 2 góly)

záložník Martin Frýdek (22 zápasů, 0 gólů)

 

Jablonec po podzimním vystřízlivění z projektu Galacticos vyměnil trenéra a také velkou část kádru. Na jaře v lize začal bodovat a z potupující se jarní částí se i jeho výkony zlepšují. V lize již bohužel nemá šanci na evropské poháry, ale to neznamená, že by jé šéf Jablonce Pelta nechtěl. CHCE! A to to zde dnes půjde. Jablonci dnes budou chybět:

záložník Mingazov (13 zápasů, 3 góly)

záložník Breda (5 zápasů. 0 gólů)

obránce Kubista (2 zápasy, 0 gólů)

obránce Kysela (17 zápasů, 2 góly)

Sparta má mnoho důvodů proč nejít dál v poháru, které zde nebudeme vyjmenovávat. Ale také má důvod proč dnes neprohrát. V dnešním počasí čekáme výsledkově podobný zápas jako včera na Bayernu. Tedy domácí zvítězí, ale postoupí Jablonec. Výhra domácích 2:1 či 3:1 stále posune Jablonec dál a hráči Sparty si neudělají ostudu. Vzhledem k razantně se zvyšujícím se kurzům již však vsázet dvojtip, který je téměř tak oblíbený termín „tutovka.“

 

 

 

 

Jan E - verifikován

Tip: 1X

Kurz: 1,18

 

 

 

 

—————

Zpět