Sázkové poradenství zaměřené na vysokou úspěšnost tipů


Alashkert FC vs. FC Santa Coloma

05.07.2016 17:00

Evropa -> Liga mistrů

 

Úterní fotbalová nabídka je velmi chudá, ale i tak si zkusíme něco zahrát. V této odvetě předkola ligy mistrů se utká arménský mistr Alashkert FC s poloprofesionálním týmem z Andorry. Klub Alashkert FC byl založen v roce 1990. V roce 1992 sestoupil z arménské Premier League a na scénu se vrátil opět až v roce 1998, kdy se v první lize snažil uspět, ale po dvou nevydařených sezónách, tedy dvou nevydařených pokusech o postup do Premier League byl klub rozpuštěn. V roce 2011 jej opětovně založil Bagrat Navoyan. V roce 2013 si klub koupil stadion Nairi v Jerevanu a v minulém roce se ze čtvrtého místa Premier League dostal do kvalifikace of Evropskou ligu. V prvním kole dostal tým skotský St. Johnston a jako velký outsider zaskočil Skoty a oba zápasy vyhrál. V minulém ročníku Premier League Alashkert vyhrál se skóre 50:24, druhý Shirak měl skóre 41:27. A proto je arménský klub dnes proti Andoře velkým favoritem.

FC Santa Coloma je pro změnu šampionem Andorry. V základní části skončil tým na prvním místě, kde ve 14 zápasech ukončil sezónu se skóre 41:7. Pro srovnání druhý tým Lusitans měli skóre 28:18 a o 7 bodů méně. V nástavbové části, tedy ve skupině o titul tým odehrál 6 zápasů: 2 výhry a 4 remízy. Právě ve skupině vstřelila Coloma pouze 2 góly. A tak nebylo divu, že i první zápas tohoto duelu skončil remízou 0:0.

Jenže na arménské půdě bude všechno jinak. Dle nás klasicky týmy z východu za až tak dobře nezvládají, ale doma je to jiná liga. Můžeme čekat výsledek klidně 3 i více ku 0. Bookmakeři vypsali kurz na 1,33, ale již stoupl na 1,45 a to nás těší a bereme. 

 

 

Zde naleznete kurz 1,53:

 

 

 

!!! Připravili jsme pro vás balíček Euro 2016, registrace a žádost o více info !!! 

zde

 

 

 

 

Jan E - verifikován

Tip: 1

Kurz: 1,33
 
Zde naleznete kurz 1,50:

 

 

Zde naleznete kurz 1,47:

 

Zápas v číslech dle sázkové kanceláře Tipsport:

 

—————

Zpět