Sázkové poradenství zaměřené na vysokou úspěšnost tipů


Anglie vs. Portugalsko

02.06.2016 20:45

Evropa -> Přátelská utkání            FREE ČLÁNEK !!!

 

Dnešní přátelský zápas je již takovou malou ochutnávkou toho, co náš čeká už příští týden. V tomto roce je tým Anglie po delší době opět plný hvězd, které ještě doplnila senzace tohoto ročníku Premier League Jamie Vardy. Před dvěma lety v Brazílii byl anglický tým plný mladíků, kteří od té doby vyspěli v opory svých týmů. Výsledky týmu toto jen dokazují, když v posledních 10 utkáních tým prohrál pouze v listopadu 2015 ve Španělsku 0:2 a 29. března tohoto roku doma s Nizozemskem 1:2 v době, kdy vrcholil boj o titul Premier League. Dnes bude Anglii chybět:

záložník Fabian Delph (9 zápasů, 0 gólů)

obránce Phil Jagielka (39 zápasů, 3 góly)

záložník Alex-Oxlande Chamberlain (24 zápasů, 5 gólů)

záložník Michael Carrick (34 zápasů, 0 gólů)

obránce Kieran Gibbs (10 zápasů, 0 gólů)

obránce Phil Jones (20 zápasů, 0 gólů)

útočník Theo Walcott (43 zápasů, 8 gólů)

útočník Danny Wellbeck (34 zápasů, 14 gólů)

Nepravděpodobný start:

obránce Ray Bertrand (8 zápasů, 0 gólů)

 

Portugalsko je dlouhodobě kvalitní tým s vysokou kvalitou jednotlivců. V posledních letech se i portugalské týmy začínají prosazovat na evropské úrovni. Ovšem pokud jde o národní tým, tak se zdá, že na větších turnajích se neumí kabina semknout a spolupracovat. Vždy nebezpeční a vždy se musí s Portugalskem počítat. Kvalifikaci na Euro zvládli Portugalci na jedničku. Soupeři ve skupině však nepatřili k těm silnějším: Albánie Dánsko, Srbsko (tým zmítající se v problémech s svazem) a Arménie. I tak Portugalci sice skupinu vyhráli, v 8 zápasech nasbírali 21, ale počet vstřelených gólů byl pouze 11! Dnes budou Portugalsku chybět:

obránce Pepe (70 zápasů, 3 góly)

obránce Luís Neto (11 zápasů, 0 gólů)

obránce Fábio Coentrão (51 zápasů, 5 gólů)

záložník Danny (38 zápasů, 4 góly)

záložník Bernardo Silva (6 zápasů, 0 gólů)

záložník Miguel Veloso (56 zápasů, 3 góly)

záložník Tiago (66 zápasů, 3 góly)

záložník Silvestre Varela (26 zápasů, 5 gólů)

útočník Cristiano Ronaldo (125 zápasů, 56 gólů)

 

Tento zápas se opět jeví jako remízoví a ofenzivní smršť jen těžko čekat. Trenér Hodgson doufal, že tento zápas bude přípravu na zápas s Wales, který má také tým s jednou dominantní hvězdou. Ronaldo však nestartuje a tak uvidíme opět spíše obrannou kombinaci Portugalců proti nátlakové hře Anglie. Sázka na neprohru Anglie okolo kurzu 1,25 je jistější v kombinaci. My však zkusíme dát rizikovější tip na výhru domácích.

 

 

 

 

Jan E - verifikován

Tip: 1

Kurz: 1,85

—————

Zpět