Sázkové poradenství zaměřené na vysokou úspěšnost tipů


AS Monako FC vs. Olympique de Marseille

17.04.2016 21:00

Francie - > Ligue 1     FREE ČLÁNEK

 

Závěrečný víkendový duel francouzské nejvyšší soutěže nám nabízí velmi kvalitní podívanou dvou celků, které v této sezóně nenaplňují očekávání. Monaco sice udělalo před touto sezónou velký výprodej, ale kádr kvalitě doplnilo. Jen to chvíli trvalo, než si tým sedl a tak místo stíhací jízdy za PSG nyní svádí tvrdé boje o to, zda vůbec nakouknou do pohárové Evropy. Monako je třetí s 55 body a zápasem k dobru na všechny celky okolo sebe. Druhý Lyon má 55 bodů, čtvrté Nice 54, páté nepohárové místo patří St. Etienne také s 54 body. Takže každý bod se počítá! Jen Monako je v tabulce domácích zápasů až sedmé. Poslední dva pokusy před domácími fanoušky Monaku nevyšly, když hráči remizovali s Reims 2:2 a naposledy prohráli s Bordeaux 1:2. Dnes tedy potřebují bodovat. Chybět dnes Monaku budou:

obránce Elderson Echiejile (20 zápasů, 0 gólů)

záložník Traoré (6 zápasů, 0 gólů)

obránce Fábio Coentrão (15 zápasů, 3 góly)

záložník Mario Pašalić (16 zápasů, 3 góly)

 

Marseille od této sezóny čekalo mnohem víc, ale výměna trenéra očividně týmu nepomohla a tak se to s Marseille táhne celou sezonu. I přes vyrovnanost francouzské ligy je již jasné, že na poháry v tomto roce již nedosáhne. To však neznamená, že dnes nemůže Monako kvalitně potrápit. Marseille je celkově čtrnáctá s 40 body a skóre 43:38. Nebližší tým s pozitivní gólovou bilancí je osmé Angers se skóre 38:22. A v tabulce venkovních zápasů je naopak Marseille na čtvrtém místě, 4 body za Monakem a zápasem k dobru. Takže Marseille venku nikdy nelze podcenit. Dnes budou hostům chybět:

záložník Romain Alessandrini (19 zápasů, 5 gólů)

záložník Mauricio Isla  (22 zápasů, 2 góly)

záložník Lassana Diarra (23 zápasů, 1 gól)

Monako potřebuje nutně 3 bod, aby se vyhnulo kvalifikaci o Ligu mistrů, ve které na podzim neuspělo. Dnes však má proti sobě velmi silného soupeře. A tak nelze dávat čistou výhru domácích, raději neprohru Monaka, tedy 1X s kurzem cca 1,30.

 

Jan E - verifikován

Tip: 1X

Kurz: 1,30

—————

Zpět