Sázkové poradenství zaměřené na vysokou úspěšnost tipů


AS Roma - Bologna FC

11.04.2016 20:45

Itálie -> Série A

 

Dnešní dohrávka italské Série A opět nabízí pouze zápas velkého favorita. AS Řím je na třetím místě se sedmi bodovou ztrátou na druhou Neapol, ale má dnešní zápas k dobru. V posledních 5 domácích zápasech tým ztratil body pouze 1 a to v posledním kole s Interem Milán, který je v tabulce na čtvrtém místě s 5 bodovou ztrátou na Řím. Je jasné, že účastník tohoto ročníku Ligy mistrů si bude chtít tuto tuto soutěž zahrát i v příští sezóně. Třetím místo v Itálii zaručuje pouze účast v předkole,druhé místo pak znamená již jistý postup. AS Řím již z ligy vypadl a tak se může plně soustředit na domácí soutěž. Navíc tým už vyléčil četná zranění a tak dnes budou chybět pouze:

 

obránce Norbert Gyömbér (6 zápasů, 0 gólů)

záložník Radja Nainggolan (vykartovaný, 29 zápasů, 3 góly)

útočník Ezequiel Ponce (0 zápasů, 0 gólů)

 

 

Bologna se pohybuje ve druhé polovině tabulky, v posledních 5 zápasech tým nezvítězil a tak je nyní na 13. místě s 8 bodovým náskokem před sestupovými pozicemi. V zápase na Interu Milán prohrál 1:2, v Atalantě 0:2. V posledním kole pak dokonce tým doma prohrál i s posledním týmem tabulky z Verony. Chybět dnes hostům budou:

obránce Archimede Morleo (5 zápasů, 0 gólů)

záložník Emanuele Giaccherini (vykartovaný, 22 zápasů, 6 gólů)

útočník Mattia Destro (27 zápasů, 8 gólů)

 

Otazník visí nad:

záložník Saphir Taïder (25 zápasů, 0 gólů)

 

 

Řím je dnes jasným favoritem, bohužel s velmi nízkým kurzem, ale i tak 1,30 není nejhorší. Jedná se o minimální možný kurz. Dnešní nabídka však není příliš bohatá. 

 

 

 

 

 

 

Jan E 

Tip: 1

Kurz: 1,33

—————

Zpět