Sázkové poradenství zaměřené na vysokou úspěšnost tipů


Atletico Madrid vs. Bayern Munich

27.04.2016 20:45

Evropa -> liga mistrů        FREE ČLÁNEK!

Druhé semifinále nebude o nic méně zajímavé, než to včerejší. Dnes se utká druhý tým Španělské La Ligy s vedoucím týmem Německa. Atlético dokázalo v posledním kole Ligy mistrů vyřadit Barcelonu. Dnes má před sebou úkol možná ještě o něco složitější. Zvládnou ho svěřenci Diega Simeoneho? Nejčastější výsledek Atletica v této sezóně je 1:0. I v odvetě s Barcelonou se k tomuto výsledku schylovalo, ale penalta v 88. minutě rozhodla o konečném skóre 2:0. Před Barcelonou porazilo doma Atletico v Lize mistrů již očekávaným výsledkem 1:0. Dnes bude Madridu chybět:

obránce Diego Godín (30 zápasů, 1 gól)

záložník Tiago (13 zápasů, 1 gól)

 

Bayern Mnichov je jasný vůdce německé Bundesligy. V Lize mistrů si kráčí suverénně dál a dál. V střetnutích s týmy Pyrenejského poloostrova má však své komplikace. Trenér Pep Guardiola zde strávil velkou část svého dosavadního trenérského života a tak by se zdálo, že bude mít osvědčený recept na zdejší týmy. Dvojzápas s Benficou však ukázal, že Bayern má i své slabiny. Prosadit se proti Benfice se doma Bayernu příliš nepovedlo a zvítězil 1:0 pouze díky brzkému gólu Artura Vidala z druhé minuty. V odvetě na Benfice měl sice Bayern držení míče 68%, ale i tak byl konečný výsledek 2:2. O postupu Bayernu do dnešního semifinále rozhodl tedy první rychlý gól doma. Dnes bude Bayernu chybě

útočník Arjen Robben (15 zápasů, 4 góly)

obránce Holger Badstuber (7 zápasů, 0 gólů)

 

Takovéto zápasy je lepší si užívat než vsázet. Dnes opět čekáme těsný souboj jako včerejší duel v Anglii. Vše nabádá k výsledku 1:0 pro Atletico. Včera ráno ještě nebyla informace o absenci Ronalda veřejná a tak nebyla v článku zde uvedena. Dnes budeme tedy sledovat absence a případné nové absence doplníme. Kolik gólů padne je velká neznámá, ale Atletico doma neprohrává.

 

 

 

 

Jan E - verifikován

Tip: 1X

Kurz: 1,55
 

 

 

—————

Zpět