Sázkové poradenství zaměřené na vysokou úspěšnost tipů


Avondale FC vs. Heidelberg United FC

26.06.2016 07:00

Austrálie -> NPL Victoria

 

Kdo nás sleduje již od minulého podzimu tak ví, že máme rádi australský fotbal. Ani australská A-League zdaleka nedosahuje kvalit průměrných evropských soutěží, ale o to lépe. V těchto ligách hráči často hrají s maximálním nasazením, běhají a padá dost gólů. A-League se nyní nehraje a tak jsme si zvolili zápas z australské National Premier League Victoria.

Domácí Avondale jsou v tabulce této soutěže na 11. místě s pouhými 18 body v 17 zápasech a skóre 19:30. V tabulce se nachází 14 týmu a 3 sestupují. Avondale v posledních třech zápasech s týmy s vyšších pater tabulky prohráli; venku v Hume City 1:2, doma s Green Guly 2:3 a na hřišti druhého týmu tabulky 1:3.

Heidelberg United FC by založen v roce 1958, a od roku 2014 hraje právě National Premier League v Divizi Victoria. V National Premier League vzniklo v roce 2013 8 divizí a na konci sezóny se hraje finálová série. O tuto bude Heidelberg určitě usilovat, protože tento tým ze severu Melbourne právě získal ikonu Melbourne Victory Archieho Thompsona, který by se měl k týmu přidat začátkem července. Heidelberg je v současné době a 5. místě tabulky s 30 body, ale má 3 bodový trest, jinak by tedy byl o dvě příčky výše. Skóre v 17 zápasech má 43:22. Góly tedy dává, je to dokonce nejgólovější tým soutěže.

Pro Heidelberg se jedná o venkovní zápas a ostré dvojky dáváme jen neradi a tak zde si raději zvolíme +2,5 gólu v kurzu 1,50, který si lze vsadit zde.

 

Rozhraní této sázkové kanceláře je české:

 

 

Jan E - verifikován

Tip: +2,5 gólu

Kurz: 1,50

—————

Zpět