Sázkové poradenství zaměřené na vysokou úspěšnost tipů


Belgie vs. Itálie

13.06.2016 21:00

Evropa -> Euro 2016        FREE ČLÁNEK!!!

 

Včera jsme viděli první zápas jedné skupiny smrti Turecko vs. Chorvatsko a dnes uvidíme hned tři zápasy ze dvou skupin, které by se dali nazvat skupinami smrti. Poslední zápas dnes svádí dohromady asi nejsilnější belgický tým všech dob s bojovnými a vždy dobře bránícími Italy. Belgie postoupila na tento turnaj přímo z prvního místa skupiny, kde na druhém místě skončil Wales. V 10 kvalifikačních zápasech nasbírala Belgie 23 bodů, skóre 24:5 a jen jedinou prohru ve Walesu 0:1. V 5 přátelských utkáních prohrál tým v Portugalsku 1:2 a doma remízovala s Finy 1:1.

Itálie stejně jako Belgie postoupila na Euro z prvního místa. V 10 kvalifikačních utkáních nasbírala 24, skóre pouze 16:7 a ani jednou neprohrála. V 6 přátelských utkáních zvítězila pouze v posledních dvou zápasech doma s Finskem 2:0 a Skotskem 1:0. Na podzim 2015 hrála Itálie s Belgií v Belgii přátelské utkání a prohrála 1:3. Jenže přátelské zápasy a zápasy Euro jsou dvě odlišné věci. Nejčastější počet gólů, který v italských kvalifikačních zápasech padal, byl 1-2. Dnes to můžeme čekat podobně.

Papírově kvalitnější tým má určitě Belgie, ale je otázka jak si poradí se zodpovědnou italskou obranou. Dle nás padne opět průměrný počet gólů 1-2, ale riziko konečného výsledku 2:1 je dost vysoké a tak za nás kurz cca 1,35 na neprohru Belgie je to nejlepší, co se zde dá vsadit.

 

 

 

!!! Připravili jsme pro vás balíček Euro 2016, registrace a žádost o více info !!!

zde

 
 

 

 

Líbí, nelíbí, máte k tomuto tématu co říct? Sdílejte, komentujte níže.

 
 

 

 

 

!!! Připravili jsme pro vás balíček Euro 2016, registrace a žádost o více info !!! 

zde

 

 

 

 

Jan E - verifikován

Tip: 1X

Kurz: 1,37
 

—————

Zpět