Sázkové poradenství zaměřené na vysokou úspěšnost tipů


Brisbane Roar vs. Melbourne Victory

15.04.2016 11:35

Austrálie -> A-League       FREE ČLÁNEK      

 

Dnešní zápas australské A-league je již zápasem o všechno. Jedná se první kolo playoff a před plným stadionem v Brisbane. Jen před necelým týdnem se tyto dva týmy utkaly v Melbourne s konečným výsledkem 0:0. Roar však měli více ze hry a jen skvělé výkony brankáře a několik zahozených šancí rozhodlo, že Roar nezískají Premiership a utkají se se soupeřem dnes znovu. Na straně domácích jsou připraveni vždy nebezpeční Maclaren, Broich, Borrello a Petratos. Domácí jsou dnes bez absencí.

 

Melbourne Victory skončili v sezóně šestí a navíc bojují na dvou frontách, protože po tomto zápase odcestují do Číny na utkání s Shanghai SIPG v rámci asijské Ligy mistrů. V té si vedou velmi dobře a zatím se drží na druhém místě právě za čínským soupeřem. Odveta z minulého víkendu nebude opět žádná procházka růžovou zahradou pro Roar, kteří gólově dominovali celou sezónu, protože do sestavy Victory se vrací top útočník Berisha. Dalšími oporami týmu, které budou pro tento zápas k dispozici jsou Barbarouses, Finkler a Ben Khalfallah, a pouze poslední jmenovaný byl součástí základní jedenáctky minulý víkend. Absencí na straně hostí je pouze:

 

záložník Rashid Mahazi (kotník, 23 zápasů, 0 gólů)

 

Roar v závěru sezóny zvítězili doma 4x v řadě. Za celou sezónu ve 14 domácích utkáních prohráli pouze jednou a to s Adelaide. Dnes to bude těsný boj, ale domácí nakonec zvítězí a góly minimálně 3 tentokrát uvidíme. 

 

 

 

 

Jan E - verifikován

Tip: 1

Kurz: 2,20

—————

Zpět