Sázkové poradenství zaměřené na vysokou úspěšnost tipů


Chorvatsko vs. Portugalsko

25.06.2016 21:00

Evropa -> Euro 2016         z balíčku EURO 2016!

Zde je dnešní asi top zápas. Oba soupeři jsou papírově nejvyrovnanější s nejvyšší kvalitou. Chorvaté jak všichni jistě dobře ví, byli ve skupině s Českou republikou, kde nepředvedli v úvodním utkání proti Turecku žádný extra výkon. Výhra 1:0 byla takovou povinností, ale Turci měli víc ze hry. Proti Čechům a děravé obraně, která místo efektivní obrany spíše připravovala Chorvatům útoky, si Chorvaté vypracovali vedení 2:0, o které dokázali přijít. V posledním zápase pak senzačně Chorvaté porazili Španěly 2:1. Znamená to, že by se hra Chorvatů s turnajem stoupala?

Portugalci ve skupině jasně na hřišti válcovali soupeře, ale jediné co chybělo, byly góly. Proti Islandu sice šli do vedení 1:0, ale zápas skončil remízou, Rakouskou tvrz zalitou prešovským betonem Portugalci nedobyli a tak konečný výsledek byl 0:0. Ronaldo v zápase dokonce nedal penaltu. Nakonec přišel zápas s Maďarskem a velká přestřelka, kterou jsme čekali, analýza zde. Zápas skončil 3:3 a Portugalci skončili třetí a se třemi body za 3 remízy a skóre 4:4 se dostali až sem. V posledním zápase si konečně vypiloval svou střeleckou mušku i Ronaldo, který dal Maďarům 2 góly a na jeden přihrál Nanimu.

My zde vidíme zápas typu 0:0 nudná remíza, ale je možné, že i góly padat budou. Ovšem nejsme přesvědčeni, že by Chorvaté byli významnými favority. A tak neprohra Portugalska se nám jeví jako nejlepší volba.

 

 

 

 

 

!!! Připravili jsme pro vás balíček Euro 2016, registrace a žádost o více info !!! 

zde

 

 

 

 

Jan E - verifikován

Tip: X2

Kurz: 1,52
 

Rozhraní této sázkové kanceláře je české:

 

—————

Zpět