Sázkové poradenství zaměřené na vysokou úspěšnost tipů


Dundalk F.C. vs. Longford Town F.C.

05.07.2016 20:45

Irsko -> Premier Division         FREE ČLÁNEK!!!

 

Dnešní nabídka fotbalu nám nabízí mnoho přátelských utkání, ale těm doporučujeme se vyhnout. A tak jsme zvolili domácí zápas první s posledním v nejvyšší irské soutěži. Jedná se o zápas obra s trpaslíkem. Dundalk je dlouhodobě asi nejlepší tým v Irsku. V tomto roce mají sice zálusk na jeho titul i Cork City, ale Dundalk vede tabulku ve všech směrech. Po 17 kolech má na svém kontě 43 bodů a skóre 42:8. Pro porovnání druhý Cork City má odehraných 16 zápasů, 37 bodů a skóre o poznání horší 27:6. Dundalk je dnes bez absencí.

 

Longford v tomto roce má velké starosti zejména v obraně. Na svém kontě po 17 kolech má pouhých 8 bodů a skóre 11:36. V posledních 5 zápasech tým uhrál jen dvě remízy a to na hřišti šestého týmu St. Patricks 3:3 a desátého týmu Bray 0:0. Longfordu bude dnes chybět řada hráčů:

útočník Josh O’Hanlon’s (16 zápasů, 2 góly)

útočník Don Cowan (f 10 zápasů, 0 gólů)

obránce Pat Flynn (13 zápasů, 0 gólů)

obránce Mark Rossiter (9 zápasů, 0 gólů)

obránce Jamie Mulhall (12 zápasů, 0 gólů)

 

Otazník visí nad startem:

útočník Lee Duffy (6 zápasů, 0 gólů)

 

Všeobecně vzato se nemají vsázet zápasy prvního s posledním. Dochází k podcenění soupeře, ve slabším týmu mohou hrát hráči de facto o práci či přestupy, favorit tak bývá velmi často zaskočen. Kurz na výhru Dundalk je okolo 1,10, což je nesmysl. Hrát handicap pro zlepšení kurzu je skutečný risk přesně z důvodů, které jsme již zmínili. Dle nás je irská liga velmi čitalená a výkonnostní rozdlíl mezi prvním a posledním je obrovský. Zápas může skončit i 5:0 pro domácí, ale nám budou stačit +2,5 gólu okolo 1,36. 

 

                                    

KURZ 1,36 NALEZNETE ZDE:

 

Jan E - verifikován

Tip: +2,5 gólu

Kurz: 1,36

 

Zápas v číslech dle sázkové kanceláře Tipsport:

—————

Zpět