Sázkové poradenství zaměřené na vysokou úspěšnost tipů


Dzumhur D. (Bih) vs. Raonic M. (Can)

14.04.2016 11:00

ATP - > Monte Carlo

 

Monte Carlo nám dnes nabídne již třetí kolo. A že to včera byla jízda. Novak Djokovic out, Alexander Zverev out, Tomáš Berdych out, inu co dodat? A právě poslední zápas je klíčem k našemu dnešnímu tipu. Včera jsme sledovali oba zápasy relevantní k tomu dnešnímu. Damir Dzhumur (99) je 23 letý Bosňan, který včera vyřadil Tomáše Berdycha (7) ve třech setech. Do dnešního zápasu se probojoval z kvalifikace. Na posledním turnaji v Miami byl vyřazen zcela hladce v osmifinále právě dnešním soupeřem.

 

Miloš Raonič (12) je 25 letý Kanadaň, který se v minulém roce zlepšil zejména na antuce. Je však stále převážně hardcourtovým hráčem, což dokázal v Miami, kde byl po téměř dvou hodinách vyřazen ve čtvrtfinále Nickem Kyrgiosem (20) 4:6 a 6:7. Jeho včerejší zápas se starším a unaveným antukovým specialistou Cuevasem (25) ukázal, že má stále na antuce své slabiny.

 

Raonic je sice velkým a jasným favoritem. V posledním setkání těchto dvou v Miami dominoval 6:0 a 6:3. Avšak kvůli dobré psychické pohodě a formě si myslíme, že v kurzu okolo 4,50 se vyplatí vsadit na Bosňana, případně sázku jistit v live.

 

Jan E - verifikován

Tip: 1

Kurz: 5,00

 

 

 

Další zápasy v Monte Carlu se ani nebudeme snažit tipovat. Pouze zde uvedeme náš názor a informace, které jsme nasbírali v rámci našeho sledování tenisu a posledních pár dní Monte Carlo.

 

Paire vs Murray

Paire je mladý francouzský hráč, který umí zahrát skvěle, ale pak také vypadnout třeba jako na AusOpen s hráčem ze třetí stovky. Andy Murray je Angličan, který se v posledních letech, zejména minulý rok hodně soustředil na antuku. Kurz na Murrayho je velmi nízky a tak opět vzhledem k dostatečně vysokému kurzu, proč nezkusit Francouze?

 

Nadal vs Thiem

Rafa potřebuje sbírat body do žebříčku ATP. Poslední vzájemné utkání mezi těmito dvěma hráči v Buenos Aires dopadlo lépe pro Rakušana 2:1. Jenže na tento turnaj přijel Rakušan s poraněním nohy a tak není na 100% i přesto, že v posledním třetím setu s včerejším soupeřem Taro Danielem (90) uštědřil soupeři kanára.

 

Simon vs Wawrinka

Po vypadnutí některých klíčových soupeřů se zvyšují šance Švýcara na celkové vítězství. Včera si poradil s Kohlschreiberem ve dvou setech. Wawrinka hraje lépe na antuce a tak by si měl dnes s Francouzem poradit.

 

Federer vs Bautista

Jedná se o Federerův první turnaj po operaci kolena z důvodu zranění, které si přivodil v soukromí, když koupal děti. Bautista hraje tento rok v životní formě. A tak se jedná o velmi rizikové utkání, kde opět má smysl hrát proti favoritovi.

 

Veselý vs. Monfils

Bůh ví, proč se Veselý dostal přes Djokoviče a kdo ví, co provede dnes? Bývá to, že po velkých vítězstvích hráči zaváhají. Monfils je opět velký favorit. Opět se jedná o kurz okolo 4,00, takže pro co se rozhodnout?

 

Goffin vs Granollers-Pujols

Goffin měl velké starosti dostat se přes Verdasca a Pujols podobně jako Verdasco je antukovým specialistou. Tak proč nezkusit další kurz přes 4,00?

 

Pouille vs Tsonga

Tak snad jedině zde se zdá být favorit favoritem, ale kdo ví? 

—————

Zpět