Sázkové poradenství zaměřené na vysokou úspěšnost tipů


Euro 2012

10.06.2016 00:01

Ano, čtete dobře, EURO 2012! Nejedná se o překlep. Pátek je den, kdy nám začíná šampionát Euro a my se chceme podívat na to, proč se na něj chystají nejen sázkaři, ale i sázkové kanceláře. Sázkové kanceláře nejsou vždy naprosto průhledně sdílné, co se týče zisků z jednotlivých akcí. Jistou výjimku tvoří Mistrovství světa v hokeji a fotbalové Euro a Mistrovství světa. Lehce jsme si zagooglili a podařilo se nám najít alespoň pár zajímavých čísel o předchozím Euru. Za první polovinu roku 2012, tedy období, do které spadalo i Euro, přijala Fortuna sázky ve výši 229,1 milionů Eur. O 9,6% procenta více než v tom samém období předchozího roku. To jen tak pro představu objem vsazených peněz. Tato čísla jsou celková za společnost jak v ČR, tak v Polsku i na Slovensku.

Samotná Česká republika se podílela na tomto objemu 51.8%, tedy 118,7 milionu Eur.

A nyní k samotnému Euru. Celkově Fortuna přijala sázky v hodnotě 17 milionů Eur, z čehož téměř 8,4 milionu Eur bylo jen v České republice, v Polsku 4,7 milionu Eur a na Slovensku cca 3,8 milionu Eur. Přitom průměrná marže hrubé výhry byla 20%, a jelikož nebylo příliš mnoho překvapivých výsledků, tak Fortuna v tom roce vyplatila za tento turnaj rekordních zhruba 13 milionu Eur.

Takže zde si lze udělat představu o tom, jak to vypadá, když se sázkové kanceláři nedaří, tak za měsíc na jediném turnaji vydělá chabých 80 milionu Korun. Mimochodem v roce 2012 bylo teprve zaváděno live sázení. Dnes je vše mnohem dál a nejen Fortuna se může těšit na významné navýšení objem sázek a zisků.

 

Přátele, buďte opatrní, sázejte s rozumem a nečekejte, že výsledky budou bez překvapení.  I myse vám budeme v průběhu tohoto turnaje snažit přinést ty nejlepší informace a analýzy, abyste nebyli příliš velkými přispěvateli do statistik na straně zisků sázkových kanceláří.

 

 

 

!!! Připravili jsme pro vás balíček Euro 2016, registrace a žádost o více info !!! 

zde

 

 
 

 

 

Líbí, nelíbí, máte k tomuto tématu co říct? Sdílejte, komentujte níže.

 
 

 

 

 

!!! Připravili jsme pro vás balíček Euro 2016, registrace a žádost o více info !!! 

zde

 

 

 

 

—————

Zpět