Sázkové poradenství zaměřené na vysokou úspěšnost tipů


FC Flora - Lincoln Red Imps FC

28.06.2016 18:00

Evropa -> Liga mistrů              

 

Dnes začíná i kvalifikace do milionářské Ligy mistrů. Logicky první kola zahrnují týmy až spíše céčkové kategorie. FC Flora je estonský mistr, který porazil druhou Levadii o 8 bodů. Levadii budou znát čeští fanoušci z jejího porovnávání sil s pražskou Spartou před pár léty, tedy v kvalifikaci sezóny 2014/2015. Flora nyní hraje Estonskou ligu a jako přípravu na dnešní zápas porovnává své síly s kluby z kvalitnějších evropských soutěží. Naposledy sehrála přátelský zápas se švýcarským St. Gallen, který prohrála 0:4. V Meistriliize však boduje a drží se těsně pod pohárovými příčkami na 4. místě 6 bodů za Kalju. V domácí soutěži má v 17 zápasech Flora skóre 34:9, více gólů nastřílel pouze Infonet 36:14. První Levadia má skóre 30:9. V přátelském zápase 15. června uhrála Flora remízu se švédským AIK Stockholm 1:1.

Lincoln je tým z Gibraltaru, kde v tamní lize poráží soupeře poměrem 10:0, 13:1 apod. jedná se tedy o velmi gólový tým, který po zásluze dostává příležitost zahrát si o ligu mistrů. Gibraltarskou nejvyšší soutěži určitě nelze řadit mezi uznávané evropské soutěže, ale skóre 130:9 v 27 zápasech ukazuje a určitou kvalitu. College Europa je na druhém místě se skóre 82:15. Jen pro srovnání Tyto dva týmy v Gibraltaru mají 76 a 65 bodů a na třetím místě St. Josphs má 45 bodů. Před rokem si právě College porovala síly v kvalifikaci Ligy mistrů se Slovanem Bratislava. Výsledek byl domácí prohra 0:6 a v Bratislavě 0:3.

Jednoduše v nízkém kurzu, ale stále přijatelném bereme vítězství Estonců. Pravděpodobně padne i více gólů, ale jistota kurzu +1,30 je dobrá. Včera ještě kurzy poskakovali až k 1,40, takže vidíme dnes. Top týmy v Estonsku však jsou kvalitativně srovnatelní s průměrem české či slovenské nejvyšší soutěže.u Spartou...

 
 
 

Jan E - verifikován

Tip: 1

Kurz: 1,41
 
 

Rozhraní této sázkové kanceláře je české a kurz je právě 1,63:

 

Zápas v číslech dle sázkové kanceláře Tipsport:

 

—————

Zpět