Sázkové poradenství zaměřené na vysokou úspěšnost tipů


Finsko vs Maďarsko

11.05.2016 19:15

Svět -> Mistrovství světa        FREE ČLÁNEK!!!

 

Dnes pokračuje Mistrovství světa v hokeji zápasy silnějších týmů. V podvečer nastoupí silný finský tým proti jednomu z největších outsiderů turnaje. Finové zatím na turnaji zvítězili 3x ve třech zápasech. V tabulce zatím poslední Bělorusko přehráli 6:2, páté Německo 5:1 a naposledy sehráli v pondělí velmi vyrovnaný zápas s USA 3:2. Po včerejším dni odpočinku budou dnes připravení nastoupit a opět podat kvalitní výkon.

 

Maďaři zatím na turnaji dokázali zaskočit pouze své sousedy Slováky a to tím, že s nimi drželi krok 1:2 až do 45. minuty. Nakonec stejně prohráli 1:4 gólem do prázdné branky v 58. minutě. S Kanadou sehráli zápas 1:7 a včera dostali of Francie 2:6. Dnes tedy nastoupí proti odpočatým Finům a můžeme čekat podobný zápas jako s Kanadou.

 

Kurzy na Finsko jsou na úrovní 1,01 a tak jediné co se dá vsadit je šílené překvapení ze strany Maďarů, ale to není naše volba. Dle nás se bude utkání vyvíjet dle předpokladů a lze si tedy vsadit spíš na plusové góly. +4,5 gólu je okolo 1,14, +5,5 je již hratelných 1,30-1,35. Zápas Maďarska s Kanadou skončil 1:7 a Finové mají ve třech zápasech nastřílených o 6 gólů méně. A tak +6,5 v kurzu 1,60 je asi nejlepší kurz vs výkon. 

 

 

 

 

Jan E - verifikován

Tip: +6,5 gólu

Kurz: 1,65
 
 

 

Máte rádi vysoké kurzy? Zkuste se podívat na náš druhý verifikovaný projekt na Facebooku zde.

 

 

 

 

—————

Zpět