Sázkové poradenství zaměřené na vysokou úspěšnost tipů


FK Mladá Boleslav v FK Jablonec

18.05.2016 18:15

Česká republika -> MOL Cup         FREE ČLÁNEK!!!

Dnes se v České republice hraje finále MOL Cupu, které bude zároveň rozhodovat o pohárovém podzimu. Finále se hraje na neutrálním hřišti a to na teplických Stínadlech. Tým Boleslavi ukončil sezónu v Synot lize na čtvrtém místě a tak bude hrát kvalifikační kolo Evropské ligy. V semifinále MOL Cupu vyřadila Boleslav mistrovskou Plzeň. Trenér Jarolím je velmi ambiciózní a tak toto finále určitě Boleslav nevypustí. Absence Boleslavi:

útočník Davydov (0 zápasů, 0 gólů)

Nejistý start:

útočník Chramosta (26 zápasů, 5 gólů)

útočník Milan Baroš (21 zápasů, 6 gólů) druhý nejlepší střelec

 

Jablonec přes zimu ukončil svůj projekt Galacticos a zahájil přestavbu týmu. V jeho čele je nyní Ivan Horník a jako trenéra si vzal Zdeňko Frťalu z Vansdorfu. Zahájení jara Jablonci vyšlo dle představ, tedy vůbec. Zakončení jara však zaznamenalo velký posun ve výkonosti. V posledních 5 ligových zápasech získal Jablonec 10 bodů za tři výhry a jednu remízu. V semifinále MOL Cupu vyřadil Jablonec pražskou Spartu, která měla v té době větší starosti s dvojzápasem Evropské ligy, který hrála s Villarrealem. Dnes budou Jablonci chybět:

obránce Kysela (17 zápasů, 2 góly)

obránce Kubista (2 zápasy, 0 gólů)

záložník Breda (5 zápasů, 0 gólů)

útočník (26 zápasů, 7 gólů) nejlepší střelec

brankář Bárta (9 zápasů)

Nejistý start:

útočník Mihálik (7 zápasů, 2 góly)

 

Jedná se o velké finále, které je velmi důležité nejen pro jeho účastníky, ale bude mít dopad i na celý český fotbal pro příští sezónu. Dnes věříme tedy Boleslavi, která jednoznačně zvítězí.

 

 

 

 

Jan E - verifikován

Tip: 1

Kurz: 2,50
 
 

 

Máte rádi vysoké kurzy? Zkuste se podívat na náš druhý verifikovaný projekt na Facebooku zde.

 

 

 

 

—————

Zpět