Sázkové poradenství zaměřené na vysokou úspěšnost tipů


FK Tachov vs. FK Dobrovice

15.06.2016 17:00

Česká republika -> ČFL        !!! FREE TIP!!!

Pro dnešek jsme vybrali zajímavý tip z nižší české soutěže mezi dvěma týmy, které v rámci bojů o záchranu zaznamenaly sérii úspěchů. Tachov má za sebou sérii 8 výher v řadě. Tým naposledy prohrál 24. dubna v Benátkách a poslední domácí prohra přišla od Písku 20. dubna. Od té doby pouze 3 body za výhry po 90 minutách. V této soutěži totiž nejsou remízy a v případě vyrovnaného skóre se po 90 minutách kopou penalty. Toto je předposlední zápas Tachova doma, a ačkoliv je Tachov již zachráněn, tak v posledním zápase sezóny doma přivítá Žižkov, který má stále šanci postoupit do FNL.

 

Dobrovice v posledních 10 zápasech mají 3 prohry a 3 vítězství na penalty. Tým sedí uprostřed tabulky s 60 body a skóre 72:50. V posledních 5 zápasech venku prohráli v Zápech a na Žižkově, pak přišla výhra v Písku, výhra na penalty ve Štěchovicích a výhra v Čáslavi 3:0, která je již jistým sestupujícím na 17. místě. Na venkovním hřišti budou proti dobře naladěnému mužstvu sbírat body, které již ani nepotřebují, jen těžko.

Před časem byl vypsán kurz 1,50 na domácí, ale u většiny sázkovek již tento zápas není v nabídce. Bude ho možné vsadit až v Live a to asi ne všude. Dle nás si dnes Tachov doma 3 body zajistí a využije tak svůj zápas k dobru, aby se posunul na 11. Příčku před Štěchovice, které již mají odehraných všech 36 zápasů.

 

Jan E - verifikován

Tip: 1

Kurz: 1,84
 
Zápas lze vsadit zde (rozhraní je v češtině):
 

 

—————

Zpět