Sázkové poradenství zaměřené na vysokou úspěšnost tipů


FK Ústí nad Labem vs. FK Slavoj Vyšehrad

22.04.2016 18:00

Česká republika -> Fotbalová národní liga

 

Dnešní předehrávka fotbaloví národní ligy nám nabízí utkání ze severu Čech. Domácí Ústí měli skvělý podzim a už to vypadalo, že budou sahat po postupu do Synot Ligy. Na jaře však ještě nevyhráli ani jednou a dalo by se nazvat tým králem remíz. Poslední dvě kola dokonce tým prohrál: doma s Českými Budějovicemi 0:3 a v posledním kole v Třinci 0:2. V sedmi jarních zápasech tedy tým získal pouhé 4 body.

 

To Slavoj Vyšehrad v minulém kole získal první výhru doma nad Sigmou Olomouc B týmem 2:0 a tým je ve skvělé psychické pohodě. Na jaře ještě dokázali získat bod v sokolově 0:0, a také z Opavy si dovezli Šemící bod z Opavy. Jinak těsná domácí prohra s MAS Táborsko 2:3 také ukazuje, že tým má své kvality i přesto, že bojuje o záchranu.

 

Ústí na jaře ukazuje, že nemá velký zájem postoupit do Synot ligy a v kabině týmu nepanuje dobrá pohoda. Dnes má tým příležitost si zlepšit bilanci, ale Vyšehrad nechce skončit poslední, i kdyby to neznamenalo sestup, protože pokud sestoupí Sigma Olomouc z Synot Ligy, pak nemůže její B tým zůstat v této soutěži. Máme zde klasické druholigové utkání, kde se sama nabízí remíza. Na Vyšehrad kurz padá a my tedy stále volíme neprohru hostí v pěkném kurzu

 

 

 

Jan E - verifikován

Tip: X2

Kurz: 2,14

 

—————

Zpět