Sázkové poradenství zaměřené na vysokou úspěšnost tipů


Francie vs. Kamerun

30.05.2016 21:00

Evropa -> Přátelská utkání

 

Tato zkrácená analýza se věnuje zápasu, kde není pochyb o favoritovi. Francie, navíc doma před jedním z nejdůležitějších turnajů ve své historii a to ještě s jedním z nejsilnějších týmů posledních let. Útočné trio Martial (Manchester United), Gignac (Tigres), Griezmann (Atletico Madrid). Bude chybětt Griezmann? Nevadí, je tu Payet (West Ham), Giroud (Liverpool)… A na svou příležitost čekají mladící Lacazzette či Fekir (oba Lyon).

Na druhé straně Kamerun nemá také žádné outsidery. V útoku N’Jie (Tottenham), Choupo Moting (Schalke04), Aboubakar (Porto). V mezinárodních soutěžích mimo Afriku se Kamerun naposledy představil a Misrtovství světa v Brazílii v roce 2014, kde vzhledem ke sporům s domácím fotbalovým svazem hráči prohráli všechna tři utkání: Mexiko 0:1, Chorvatsko 0:4 a Brazílie 1:4.

Dnes to bude zajímavé měření sil, ale v kurzu okolo 1,22 nemá prakticky smysl doporučovat vsázku na výhru domácích. Vzhledem k útočnému potenciálu na obou stranách jsme však zvolili trochu riskantnější sázku a to +1,5 gólu v prvním poločase.

 

 

 

 

Jan E - verifikován

Tip: 1. poločas +1,5 gólu

Kurz: 2,45

—————

Zpět