Sázkové poradenství zaměřené na vysokou úspěšnost tipů


Galway United FC vs. Cork City FC

15.04.2016 20:45

Irsko - > Premier League          FREE ČLÁNEK

 

Dnes si vybíráme jednu perličku z irské nejvyšší soutěže. Galway United FC neměli velké ambice před začátkem této sezóny. V minulém ročníku skončil tým Galway pouhý bod před sestupovým 11. místem. Tým si manažer Tommy Dunne přes zimu připravil dobře a nyní je to v týmu tak, že kdo nehraje na 100%, tak je hned nahrazen. A výsledky se na začátku sezóny dostavili. Galway má ze 7 zápasů 13 bodů a skóre 11:6 . V prvních třech domácích zápasech má Galway tři vítězství: Bray 4:0, Bohemians 1:0, Finn Harps 1:0. Domácím dnes budou chybět:

obránce Armin Aganovic (0 zápasů, 0 gólů)

S otazníkem:

záložník Kevin Devaney (7 zápasů, 2 góly)

útočník Enda Curran (6 zápasů, 1 gól)

 

 

Cork City je na tom naprosto jinak. Již několik sezón končí tým na druhém místě tabulky za Dundalk. Pro tuto sezónu si tým dal za úkol toto změnit a má jasný cíl zvítězit. Jenže se zápasem k dobru je tým na 6. místě, má 11 bodů a skóre úžasných 10:2. Jenže zatím co doma Cork City získali ve třech zápasech 7 bodů, tak na hřištích soupeřů je to jinak. Prohra v Derry City 0:1, výhra nad úhlavním nepřítelem v Dundalk 1:0 a v posledním venkovním zápase pouhá remíza 1:1 ve Sligo s Rovers. Hostům dnes budou chybět:

obránce Kevin O’Connor (4 zápasY, 0 gólů)

útočník Mark O’Sullivan (5 zápasů, 1 gól)

útočník Danny Morrissey (1 zápas, 2 góly)

 

S otazníkem:

Alan Bennett

 

 

Galway má velkou formu a doma i v minulé sezóně dosáhl tým svělých výsledků. Kurz na výhru hostí je dle nás zbytečně přemrštěný. Domácí si svou domácí neporazitelnost udrží. O výhře si nejsme jisti, ale v kurzu okolo 2,00 na neprohru domácích je toto pro nás jasná volba.

 

 

 

 

 

 

Jan E - verifikován

Tip: 1X

Kurz: 2,10

—————

Zpět