Sázkové poradenství zaměřené na vysokou úspěšnost tipů


Irsko vs. Nizozemsko

27.05.2016 20:45

Evropa -> Přátelská utkání

 

Většina ligových soutěží již skončila nebo se chýlí ke svému konci. A stojíme na prahu Eura 2016 a týmy pilují formu. Irsko ve své kvalifikační skupině na Euro skončilo na třetím místě a tak si zahrálo baráž proti Bosně a Hercegovině, kterou úspěšně zvládlo a výhrou 2:0 si zajistilo účast na finálovém turnaji ve Francii. Trenér O’Neill se musel v průběhu kvalifikace potýkat s četnými absencemi, např. obránce John O’Shea, brankář Shay Given a mnoho dalších. Dnes opět bude pár hráčů mimo hru:

útočník Simon Cox (Reading)

záložník James McCarthy (Everton)

obránce Ciaran Clark (Aston Villa)

Zranění trápí:

obránce Marc Wilson (Stoke City)

obránce Paul McShane (West Brom)

 

Nizozemsko nejede na Euro 2016. Semifinalista posledního mistrovství světa se nebude účastnit finálového turnaje. To byla jedna z největších senzací na konci kvalifikace. Ve skupině s Českou republikou nezvládli Oranjes vstup do kvalifikace a i z důvodu zranění, které tým trápili, se prostě postup na Euro v posledních kolech nakonec neuskutečnil. Dnes tedy nizozemci nemají o co hrát a čeká je delší pauza. Na druhou stranu je to příležitost vyzkoušet si nové, mladé hráče, kteří mají prostor poprat se o místo v kádru. Dnes přijedou Oranjes bez mnohých opor:

útočník Robin Van Persie (Fenerbahçe)

útočník Jeremain Lens (Sunderland)

útočník Eljero Elias (Feyeboord)

útočník Arijen Robben (Bayern Mnichov)

útočník Klaas Jan Huntelaar (Schalke 04)

záložník Leroy Fer (Swansea)

záložník Nigel De Jong (LA Galaxy)

záložník Ibrahim Affelay (Stoke City)

záložník Jordie Clasie (Southampton)

obránce Bruno Martins Indi (Porto)

obránce Stefan de Vrij (Lazio)

obránce Daryl Janmaat (Necastle United)

obránce Erik Pieters (Stoke City)

brankář Maarten Stekelenburg (Southampton)

brankář Michel Vorm (Tottenham)

Vzhledem k absencím a situaci, ve které se týmy nachází, se jeví zápas dosti vyrovnaný a remízový. V přátelských zápasech nejde o vítězství, ale o to vyzkoušet si hráče, strategie apod. Dnes je navíc vtít třeba v potaz, že se hraje v Dublinu a Irové naposledy doma prohráli 25. května 2014. Kdo chce riskovat, může vsadit na výhru hrdých domácích, ale my se raději přikláníme k jistější neprohře.

 

 

 

 

Jan E - verifikován

Tip: 1X

Kurz: 1,67

—————

Zpět