Sázkové poradenství zaměřené na vysokou úspěšnost tipů


Jak na poslední kola Euro skupin?

20.06.2016 17:00

V závěru bojů ve skupinách se zdá, že přichází mnoho překvapivých výsledků. Pro nás však byl tento víkend zatím na Euro 2016 nejziskovější. Proč? Protože si musíme uvědomit tu nejdůležitější věc. Hráli se jen dva zápasy a ve třetích zápasech už nejde o body, góly, či slávu. Po těchto třech zápasech se teprve začne hrát na výsledky. Nyní je třeba postoupit. A v podstatě je i jedno jestli z prvního nebe druhého místa. Logicky první místo má jistou výhodu v tom, že můžete narazit na papírově slabšího soupeře, ale taky můžete narazit na soupeře, který pouze "pokazil" jeden ze tří zápasů. Takže umístění první či druhý nemusí být vždy výhodou.

Příkladem byl včerejší zápas Švýcarsko a Francie, kde bylo předem jasně dané, že remíza bude vyhovovat oběma týmům. Pro Francii znamenala remíza jistotu prvního místa a pro Švýcary jistotu druhého místa, tedy také jistého postupu do další fáze turnaje.

Ano, máme zde ještě další faktor a tím jsou fanoušci, ale ty nikdo minimálně v prvním poločase nezklamal, protože oba týmy měli svou porci šancí. S blížícím se koncem zápasu však bylo očividné, že týmy se soustředí na to, aby nedostali zbytečnou žlutou/červenou kartu a tedy například stopku do dalšího zápasů. Nebo ještě hůř, aby se někdo zranil a tím by pro něj Euro skončilo.

Klíčem k vývoji v této skupině a tedy včerejšímu bezbrankovému výsledku byly také předchozí zápasy obou týmů. Francie hrála velmi vyrovnaný druhý zápas s bojovnými Albánci, kde i po 80. minutách hry bylo skóre 0:0. Dalo se tedy čekat, že ani proti Švýcarům, kteří budou hrát minimálně se stejným nasazením, se Francie nebude hnát za jasným výsledkem 5:0 apod.

 

 

 

!!! Připravili jsme pro vás balíček Euro 2016, registrace a žádost o více info !!!

zde

 

 
 

 

 

Líbí, nelíbí, máte k tomuto tématu co říct? Sdílejte, komentujte níže.

 
 

 

 

!!! Připravili jsme pro vás balíček Euro 2016, registrace a žádost o více info !!!

zde

 

 

 

 

—————

Zpět