Sázkové poradenství zaměřené na vysokou úspěšnost tipů


Jak vybírat ziskové tipy?

05.06.2016 23:30

Jak vybírat ziskové tipy?

Prvním krokem k sázení a výběru tipů je logicky sledování sportovních událostí a zejména pak získávání informací ze zákulisí, nebo prostě relevantních informací ohledně daného zápasu. Jsou lidé, kteří si chtějí jen udělat radost ze hry, jako když se podává sportka a prostě jdou a vyplní tiket plný tipů s kurzem okolo 1,20 i níže jen proto, že to jsou „tutovky“. Jenže ve většině případů jim vždy jeden či dva tipy nevyjdou. Občas je to 1-2 tipy z 5, občas z 20. Nejčastěji však se jedná o ten 1-2. Proč? K tomu se dostaneme v závěru tohoto příspěvku.

Další možností je něco málo o zápasu vědět a troufnout si jít proti favoritovi, protože tam může být nějaký problém/komplikace a straně favorita. Zde potom k zisku stačí trefit nižší procento tipů a také se většinou dávají zvlášť, optimálně po jednom (sólovky). Problém tohoto typu vsázení je ten, že takovýchto tipů denně nenajdete tolik.

Je dobré hledat zápasy, kde zájem jednoho týmu o úspěch v daném zápase je mnohonásobně vyšší než zájem soupeře. Toto právě vyžaduje sledování informací a dění v daném sportu či lize. Zejména nyní před Eurem se hraje mnoho přátelských zápasů a v těch je například velmi složité najít logiku, protože týmy zkouší taktiky, varianty, kombinace a strategie a o výsledek téměř vůbec nejde.

Optimální například ve fotbale je vyhledat si nižší kurzy, kde je kurz přijatelný. Pro nás minimální přijatelný kurz na přímý fotbalový tip, tedy 1, X nebo 2 je 1,40, absolutní dno je 1,30. I tak je však naprosto nezbytné znát minimálně pozadí daného zápasu či ligy. A postupně se dostáváme k původnímu „proč?“. Nedělní zápas BATE Borisova (tip zde) nám to ukázal naprosto přesně. Při vypisování kurzů na tento zápas se ukázalo, že ani bookmaker není neomylný, je to také jen člověk. Kurz na BATE byl vypsán na 1,40 a bylo jasné, že v Bělorusku si třetí zápas v řadě nedovolí zaváhat, zejména když vezmeme v potaz rozdíly v kvalitách týmů v tabulce. Sázkaři tohoto nakonec využili a kurz stlačili až pod 1,20.

V tomto případě byl kurz snížen v průběhu dne samotnými sázkaři, ale existují i kurzy, které bookmakeři nastaví schválně na 1,20 a níže jen z důvodu, aby nalákali námi zmíněnou první skupinu lidí, tedy tipéry tutovkáře. Pokud dává někdo jen podle kurzu, tak má velmi vysokou pravděpodobnost, že si do svých „tutovek“ zvolí jednu vybranou bookmakerem, nikoli takovou, kde by kvality týmů, respektive jejich výkonnostní rozdíly, tomuto nízkému kurzu odpovídaly.

Vždy je dobré vybrat tipy raději s nižším kurzem, ale nikdy jen tak naslepo. Kurzy vytváří bookmakeři nikoli z důvodu, aby správně vyhodnotili nebo naznačili sázkařům pravděpodobnost úspěchu jednoho či druhého soupeře, ale proto, aby sázkaře nalákali. 

 

Líbí, nellíbí, máte k tomuto tématu co říct? Komentujte níže.

 

 

 

!!! Připravili jsme pro vás balíček Euro 2016, registrace a žádost o více info !!! 

zde

 

—————

Zpět