Sázkové poradenství zaměřené na vysokou úspěšnost tipů


Jamajka vs. Venezuela

05.06.2016 23:00

USA -> Copa America        FREE ČLÁNEK!!!

 

Dnes v Chicagu na hřišti Soldier Field, kde hrají své domácí zápasy Chicago Bears, pokračuje Copa America Centenario zápasem skupiny C. Zatím máme za sebou 4 zápasy skupin A a B a jak už to bývá, tak v úvodních zápasech je na prvním místě opatrnost. Pouze USA prohráli 0:2 s Kolumbií. V dalších třech zápasech jsme již viděli pouze jediný gól. Dnes můžeme s tímto trendem počítat i nadále. Jamajka v posledním před-turnajovém přátelském zápase 28. 5. porazila úřadující mistry Copa America Chile 2:1 a to již je důvod tohoto soupeře respektovat. Navíc hlavním pilířem týmu je Wes Morgan, který tuto sezónu ve svých 32 letech získal titul Premier League a defenzivní pojetí hry mu tedy není cizí. Za Leicester v této sezóně odehrál 38 zápasů a dokonce si připsal i 2 góly.

aktualizace !!!17:51!!!: Wes Morgan dnes nenastoupí!

 

Venezuela má v této skupině nejmladší tým a tak se na první pohled může zdát jako velký outsider skupiny, ale hned v dnešním zápase se toto může ihned změnit. Útočník Torino FC Josef Martinez ve svých 23 letech již ukázal záblesky talentu a tento turnaj pro něj může být klíčovým v jeho další kariéře. Zkušený 28 letý defenzivní záložník Tomas Rincon, který v současné době hájí barvy Janova, bude asi klíčovým záložníkem této skupiny. Tým však bude zajisté očekávat nejvíce od své hvězdy, 26 letého útočníka West Bromwiche Albion Salomón Rondóna, který se v 34 zápasech Premier League trefil hned 9x.

 

Jedná se o další zajímavý zápas, kde se konečně už můžeme dočkat i gólů, protože právě tento zápas je pro oba týmy klíčový pokud si chtějí uchovat naději na postup ze skupiny.  Další dva týmy Mexiko a Uruguay tak trochu s postupem počítají, ale právě v tomto zápase zjistíme, zda je šance na překvapení. Ve vzájemných zápasech těchto týmů jsou výsledky přesně přeskáčku, ale jedno je stejné a to, že vždy padly minimálně 2 góly. Naposledy v březnu zvítězila Jamajka 2:1 a tak je řada na Venezuele. Jenže jedná se o první zápas skupiny a tak ani výsledek 1:1 není od věci. My věříme více Venezuele a tak volíme neprohru hostů, tedy X2.

 

 

 

 

Jan E - verifikován

Tip: X2

Kurz: 1,42

—————

Zpět