Sázkové poradenství zaměřené na vysokou úspěšnost tipů


K.R.C. Genk vs. FK Budućnost Podgorica

14.07.2016 20:00

Evropa -> Evropská liga

 

Dnes nás čeká pěkná fotbalová nadílka. Hraje se druhé předkolo Evropské ligy a v něm celkem 33 zápasů. Ze sázkařského pohledu se však většinou jedná o velmi neprůhlednou soutěž celkově, ale o co hůř, pro většinu týmů jsou to i první soutěžní zápasy. Příprava sice leccos naznačí, ale nelze se na výsledky z ní 100% spolehnout.

Když vezmeme v potaz několik zápasů například, tak hned první na seznamu je arménský Shirak doma proti Trnavě. Trnava vyřadila Hibernians, Shirak gruzínský Dila Gori. Kurzy tomu i napovídají, že toto bude velmi vyrovnaný zápas, ale kdo z koho, jen těžko spolehlivě říct.

Další zápas je Kalmaty vs. M. Tel Aviv, víceméně to samé jako v předchozím zápase. Izraelci jsou velmi kvalitní tým, ale venku standardně nepodávají oslnivé výkony.

Din Minsk vs. St Patricks je naprosto neprůhledný zápas. Pro domácí hovoří snad jen výhoda domácího prostředí a fakt, že Irové venku jsou standardně horší. Zkusit však výhru domácích v kurzu 1,22 nebo nějaké góly? Těžké

Levadia vs Slavia Praha má jasného favorita na postup. Pražský tým, který nyní rozhazuje peníze na všechny strany. Hra však zatím neodpovídá investici a navíc tým odcestoval bez Škody, Ščuka a Šventa. Tým nyní v týdnu také opustil kapitán Latka. Výhra hostů v kurzu 1,50? To budou vsázet pouze Slávisté. Expertní sázkař buď vsadí proti kurzu 1,50, nebo jednoduše zápas vynechá tak jako my.

 

A tak bychom mohli pokračovat o skoro všech zápasech. Přesto vše jsme si však našli pár zápasů, které by mohli být hratelné v přijatelném kurzu, ale i tak mějme na paměti úterní zápas Red Bull Salzburg a jejich ošemetnou domácí výhru 1:0. 

 

 

K.R.C. Genk vs. FK Budućnost Podgorica

 

Podle nás je hratelný právě belgický Genk proti Buducnosti v asijském handicapu -1,5 okolo kurzu 1,50, protože prostě Genk a Belgická liga vůbec je o nějakou tu třídu výše než Černá hora. Domácí podle nás budou chtít rozhodnout již dnes, a když se podíváme na jejich domácí zápasy a přípravu, tak se zdá být jasno.

 

 

Jan E - verifikován

Tip: 1 AH -1,5

Kurz: 1,50

 

 

Austria Videň vs. Kukesi

Druhý podobný zápas je Austria Vídeň vs Kukesi. Albánie se sice předvedla velmi kvalitními výkony na Euru 2016, ale Rakušané jsou opět o pár tříd výše a tedy stejně jako Genk by měli rozhodnout tento souboj již dnes. Proto opět výhra Austrie v asijském handicapu -1,5 v kurzu 1,60 lze vsadit zde.

 

 

Jan E - verifikován

Tip: 1 AH -1,5

Kurz: 1,60

 

 

—————

Zpět