Sázkové poradenství zaměřené na vysokou úspěšnost tipů


Kdy dát All-In?

03.07.2016 23:00

 

Nyní nám skončil víkend plný pěkného fotbalu. Dnes se odehrál i poslední zápas čtvrtfinále Eura 2016. A tak máme trochu času se připravovat na finále Eura 2016 a v týdnu se také bude hrát kvalifikační kolo o Ligu mistrů a také odvety kvalifikace o Evropskou ligu. To nám dává prostor se opět chvíli věnovat blogu a podělit se s vámi o naše zkušenosti.

A tak nyní k otázce dnešního večera. Kdy ve sportovním vsázení máme jít All-In? Tato otázka má dvě polohy. Ta první je styl vsázení dle Jan E. Systém vsázení Jan E jsme dlouho připravovali, testovali a velmi často i upravovali. Člověk nikdy není tak chytrý, aby se nemohl naučit víc a tak i dnes občas nějaké pravidlo upravíme. Například odebrání tenisu tipů, ve kterých se nám v dubnu a květnu nedařilo. Jednoduchá odpověď dle systému Jan E je tedy nikdy! Kdo tento systém jede s námi, tak ví, že dlouhodobě není tento systém prodělečný a jede se podle jednotného vkladu, tedy 5% - 10% základního kapitálu, který jsme si vložili na sázkový účet. Každý tip se vsází jednotlivě a v případě, že se vám například zdvojnásobí základní kapitál, tak pak se můžete rozhodnout, zda zisk vybrat nebo navýšit pevnou částku na současnou úroveň kapitálu. Tedy pokud jste začali řekněme se základním kapitálem 4000,- Kč a vsázíte 5%, tak vsázíte 200,- Kč na tip. Na konci měsíce budete mít na účtu například 6000,- Kč. A nyní si můžete buď 2000 vybrat, nebo navýšit vklad na tip na 300,- Kč. Takže v tomto systému ani prostor na nějaký All-In vklad není.

Druhá možnost je, že vsázíte například vyšší kurzy nebo proti favoritům a čekáte na první gól ze strany outsidera, případně na výhru prvního setu outsidera. V tomto stylu vsázení, které vyžaduje sledování zápasů live, lze pak použít All-In. Přesným příkladem je vsázka proti kurzu 1,50. Vsadíte si například na dvojtip X2 a pokud outsider dá první gól, tak můžete pojistit do výše původní sázky na výhru domácích, na které je pak kurz již více jak 2,00. Pokud tedy vložíte na účet 1000 Kč a vsadíte 500 Kč na X2, pak druhých 500 již můžete v klidu vsadit na 1. To samé platí v případě tiketů s více položkami, kde vám zbývá poslední zápas k výplatě peněz. Nyní jsou u většiny sázkových kanceláří možné cashout, ale pojišťování vždy vám získá o trochu vyšší výplatu.

Sportovní sázení není poker. Pouze v pokeru se dává All-In, ale pokud budete sledovat pokerové turnaje pravidelně, tak zjistíte, že ve finále se vždy sejdou podobní hráči. A tyto hráči se tam probojují právě tím, že nedávají All-In. Princip All-In tedy doporučujeme vynechat, tedy pokud není krytý jinou sázkou.

 

 

 

 

 

!!! Připravili jsme pro vás balíček Euro 2016, registrace a žádost o více info !!! 

zde

 

 

 

 

 

 

—————

Zpět