Sázkové poradenství zaměřené na vysokou úspěšnost tipů


Leeds United F.C. vs. Wolverhampton Wanderers F.C.

19.04.2016 20:45

Anglie -> Championship          FREE ČLÁNEK 

 

Dnes večer se hraje celé kolo anglického Championshipu a také jeden zápas Premier League. Jako free článek jsme si dnes vybrali jeden zápas, který se zdá mít na první pohled jasného favorita. Jenže po hlubším zkoumání situace jsme narazili na zajímavé informace. Leeds United je 12. tým tabulky. O trojici sestupujících se zdá být v Championshipu rozhodnuto a tak týmy jako Leeds mohou soustředit na poklidnou dohrávku ligy. Leeds zvítězil v posledních dvou zápasech v Birmighamu 2:1 a doma v sobotu porazil Reading 3:2. Chybět dnes Leedsu budou:

brankář Ross Turnbull (0 zápasů)

záložník Alex Mowatt (vykartován, 32 zápasů, 2 góly)

útočník Souleymane Doukara (vykartován, 23 zápasů, 3 góly)

Otazník visí nad:

záložník Mustapha Crayol (12 zápasů, 1 gól)

 

 

Wolverhampton je 14 tým tabulky a s 53 body je pouhý bod za Leeds. V tabulce venkovních zápasů jsou Vlci na 11 místě a posledních 5 zápasech mají na svém kontě 3 prohry, ale také například remízu na hřišti druhého týmu tabulky Burnley 1:1 a výhru proti Milto Keynes Dons 2:1. V dnešním zápase se jim budou chybět:

obránce Ethan Ebanks-Landell (21 zápasů, 1 gól)

obránce Mike Williamson (0 zápasů, 0 gólů)

záložník Michal Žyro (7 zápasů, 3 góly)

záložník Jordan Graham (11 zápasů, 1 gól)

záložník Jed Wallace (1 zápas, 0 gólů)

záložník Razak Boukari (0 zápasů, 0 gólů)

útočník Nouha Dicko (5 zápasů, 0 gólů)

Domácí týmy mají statisticky v Anglii lehkou výhodu, ale v tomto zápase to nebude tak jednoznačné, protože… V sobotu se prohnal kabinou Leedsu tzv 48 chřipkový virus, který pro sobotní duel vyřadil kapitána Sol Bambu a záložníka Toma Adeyemiho, kteří by měli již být dnes k dispozici. Jenže včera byli z tréninku posláni domů dva nejmenovaní hráči. Takže je otázka kolik hráčů dnes nastoupí a kolik z nich bude 100% ready. Na straně Vlků se pak vrací do sestavy kapitán Danny Batth, který chyběl v páteční prohře v Hullu 1:2. A toto jsou důvody, proč se dnes vyplatí vsadit na neprohru Wolverhamptonu. 

 

 

 

Jan E - verifikován

Tip: X2

Kurz: 1,55

—————

Zpět