Sázkové poradenství zaměřené na vysokou úspěšnost tipů


Leicester vs. West Ham

17.04.2016 14:30

Anglie - > Premier League

 

Dnes jsme vybrali zápas z Anglické Premier League, kde již začíná jít o všechno. Lišky jsou nyní na skvělé sérii 5 vítězství v řadě. Naposledy Leicester naposledy ztratil body doma s West Bromem 2:2 1. Března. Od té doby již pouze výhry: ve Watfordu 1:0, doma s Newcastlem 1:0, v Crystal Palace 1:0, doma se Southamptonem 2:0 a naposledy vítězství nad Černými Kočkami na Stadium of Light 2:0. Dnes v plné síle vyrazí proti Kladivářům obhajovat své 7 bodové vedení na čele Premier League. Jedinou absencí dnes bude:

záložník James Matthews (0 zápasů, 0 gólů)

West Ham v týdnu odehrál velmi vyrovnaný zápas s Manchesterem United v rámci FA Cupu. Prohrál doma pouze o 1 gól, který navíc dal v závěru zápasu, ale bohužel z těsné ofsajdové pozice. V Premier League West Ham stíhá právě Manchester United o poslední pohárové místo na který ztrácí 4 body s dnešním zápasem k dobru. V posledních 5 ligových zápasech West Ham neprohrál, 2 vítězství a 3 remízy na Chelsea 2:2, doma s Crystal Palace 2:2 a doma s Arsenalem 3:3. Dnes bude hostům chybět:

obránce Carl Jenkinson (20 zápasů, 2 góly) D 20 2

obránce Winston Reid  (18 zápasů, 4 gólů)

útočník Diafra Sakho (16 zápasů, 4 góly)

Lišky vstupují do tohoto zápasů jako jasní favorité. Jejich nejčastější vítězství je 1:0. West ham však zejména proti Arsenalu ukázal, že patří mezi top kluby v Premier League v této sezóně. V kurzu 4,00 na vítězství hostů se při jejich kvalitě a současné formě vyplatí vsadit na jejich neprohru.

 

 

Jan E - verifikován

Tip: X2

Kurz: 1,91

—————

Zpět