Sázkové poradenství zaměřené na vysokou úspěšnost tipů


Manchester City F.C. vs. Real Madrid C.F.

26.04.2016 20:45

Evropa -> Liga mistrů      FREE ČLÁNEK!

Dnes máme velký den. Začíná semifinále Ligy mistrů a v něm máme opravdovou lahůdku. Manchester City se poprvé představí v semifinále této soutěže. V posledním vyřazovacím kole Manchester sehrál dvojzápas s PSG, kde až na výjimečné pasáže relativně dominoval. Z Paříže si odvezl cennou remízu 2:2 a v domácí odvetě pak již jen kontroloval výsledek a zvítězil 1:0. Dnes bude Citizens chybět:

záložník Yaya Touré (30 zápasů, 6 gólů)

záložník Samir Nasri (10 zápasů, 2 góly)

 

Real Madrid aka Bílý Balet se dostal do tohoto semifinále i s malou dávkou štěstí. V prvním zápase ve Wolfsburgu totiž prohrál 0:2 a tak měl do odvety co napravovat! Odvetu však vzal do svých rukou Cristiano Ronaldo a dvěma góly v prvním poločase v 15. a v 17. minutě stav zápasů vyrovnal 2:2. Ve druhém poločase strhl vítězství a tedy postup na stranu Madridu gólem v 77. minutě a tak rozhodl o postupujícím. O víkendu na hřišti Vallecana nenastoupil, ale dnes již na soupisce je. Jedinou absencí Real Madrid dnes je:

záložník José Carlos Lazo (v trestu, 0 zápasů, 0 gólů)

 

Liga mistrů je těžká, zejména v této fázi, kdy se potkají dva takto vyrovnaní soupeři. Je však skutečností, že Realu se daří více doma. Proto bychom nebyli překvapeni, kdyby zápas skončil třeba 2:1 nebo 2:2. Citizens jsou naopak silnější dona a tak se nám líbí více jejich neprohra. Jasný favorit však v tomto zápase není. Snad jen pěkný fotbal.

 

 

 

 

Jan E - verifikován

Tip: 1X

Kurz: 1,62



 

—————

Zpět