Sázkové poradenství zaměřené na vysokou úspěšnost tipů


Měl bych za tipy platit?

23.06.2016 13:00

Dalo by se říct, že jako pravidlo byste za tipy platit neměli. Každý sázkař má svůj rozum a vsází nejspíš proto, že zápasy sám sleduje a o daný sport se zajímá. Tak proč je tolik prodejců tipů? Jednoduše proto, že lidé chtějí najít snadnou cestu k bohatství. A tak přijde někdo, kdo napíše, že má 100% zaručené tipy na základě zdrojů, zahraničních zdrojů apod. Velká většina těchto tipérů však nemá historii, ověření (verfikaci) a posílají pouze tabulku zápasů a k nim doporučené tipy. Bonus je, pokud vám k tomu je schopen i něco říct, ale pokud jsou to informace, které lze vysledovat pouze na základě zběžného pohlédnutí na tabulku, pak lze poznat, že daný tipér moc času s tipy netrávil. Za tyto tipy skutečně nemá smysl platit.

A za co tedy má smysl platit? Jednoduše řečeno, informace. Jak jsme již zmínili, mnoho lidí vsází, protože se o daný sport zajímá a sleduje jej. Problém však je čas. Každý máme jen 24 hodin denně, a pokud máme ještě být úspěšní ve vsázení, tak po práci či po splnění našich povinností, bychom místo sledování našeho hobby/sportu museli ještě nastudovat veškeré zprávy, změny, novinky, tiskové prohlášení, zranění, s kým tým hrál, s kým hrát bude atd., které se okolo naší zamýšlené sázky odehráli. Navíc o víkendech se v sezóně hraje například klidně několik set zápasů a najít v této nabídce ten jeden či dva nejzajímavější na vsázení je také náročné.

Kolik času je třeba, abychom mohli erudovaně vsadit na zápas, tedy jeho analýzu? Občas ani hodina nestačí. A tak je třeba si vybrat/najmout poradce, který mne stabilně bude zásobovat informacemi a inspiracemi na sázkové příležitosti. Serióznost určitě dodává kvalitní verifikace. I zde mnoho tipérů podvádí, protože si verifikace zaplatí, nebo dokonce se prezentují vlastními. V závěru však i verifikace není vše. Pokud chcete úspěšně vsázet, tak potřebujete kvalitní zdroj informací, nikoli kvalitní zdroj super zaručených podplacených tipů s platbou po nebo skládat se na takovýto zdroj. To jsou jen vyhozené peníze.

Potřebujete zdroj informací, které pak zakomponujete s vlastními znalostmi intuicí a to je jediná cesta k úspěšnému vsázení. Vsázení totiž není individuální sport, je to týmová hra. Ve svém týmu tak potřebujete kvalitní profesionály a za ty se platí všude, ve všech oborech a všech sportech.

 

 

 

!!! Připravili jsme pro vás balíček Euro 2016, registrace a žádost o více info !!!

zde

 

 
 

 

 

Líbí, nelíbí, máte k tomuto tématu co říct? Sdílejte, komentujte níže.

 
 

 

 

!!! Připravili jsme pro vás balíček Euro 2016, registrace a žádost o více info !!!

zde

 

 

 

 

—————

Zpět