Sázkové poradenství zaměřené na vysokou úspěšnost tipů


Měl jsem to dát za víc…

07.06.2016 08:00

 

Tak kdo z nás, pravidelných sázkařů si tuto větu neřekl alespoň jednou? Známe to všichni až moc dobře. Ten pocit když vsázíte za 100,- Kč, za 200,- Kč a třeba i více kurzy okolo 3,00 – 8,00 a nic, nic, uteče jeden zápas o jediný gól, nebo prostě tým trefí tyčku v 90+5. minutě. A tak vám třeba na účtu u sázkové kanceláře zbyde posledních 20,- Kč a řeknete si: „Tak za poslední dvacku, pak si dám pár dní pauzu, ale ať to stojí za to!“ Pak se tam chvíli s tím plahočíte, vymýšlíte, věnujete tomu i docela dost času, vymyslíte naprostý nesmysl v kurzu 20,00 – 40,00 a jdete třeba spát. Ráno se probudíte, kouknete na účet a „BUM!“ tiket OK!

A teď přijde na řadu ta slavná, všem známá výčitka: „Měl jsem to dát za víc!“

Toto je naprosto běžné všem sázkařům a jeden z důvodů pro této častý jev je psychická pohoda a také nesprávný systém vsázení. Dokud vsázíte tikety za větší peníze, tak se snažíte vymyslet to nejlepší, co jde. Kombinujete, tlačíte to a říkáte si, to snad není možný, teď už to musí vyjít! A co víc, když na vás přijde špatná série, tak si ještě přiložíte, navýšíte vklad. Jste nervózní, pod tlakem, chcete vydělat, vyhrát, prostě chcete a chcete a musíte a dáváte tomu všechno! Inu dřete to až do nuly. Zejména když hrajete live sázky je toto nejsilnější, ale nejen u live sázek.  

A pak přijde to, co přijít muselo, na účtu téměř nula. Uvědomíte si fakt, že jste prohráli téměř vše, a začne vám být všechno jedno. Cítíte zklamání, ale už nejste pod tlakem, mozek si oddychne a konec konců tělo taky. Možná si dáte i panáka na uklidnění. Za poslední peníze už vás nic netlačí, musíte snížit vklad, resp. hodíte tam poslední peníze, na kterých vám už ani tak stejně nesejde, protože za ten den jste 500,- Kč nebo 1000,- Kč v mínusu a tak holt posledních 20,- Kč už vám může být fuk, co se s nimi stane.

A v tomto poklidném, smířeném stavu mysli si naklikáte nějaký tiket, který je úspěšný, protože konečně začnete dělat to, co jste měli dělat od začátku. Přestat se tolik snažit!

Pro úspěšné vsázení je potřeba mít čistou hlavu, klid, nebýt pod tlakem a nesnažit se rychle zbohatnout. Optimální varianta je ta, kterou zde ukazujeme my v našich verifikacích. Vsázet za jednotný vklad a raději nižší kurzy, tedy od 1,30 do třeba i překvapení v kurzech 4,00. Nechtít vydělat velké prachy hned a tím také minimalizovat ztráty a zklamání z prohry. Takto nejen snížíte počet zklamání z tiketů prohraných o gól,  ale zvýšíte počet vyhraných tiketů/tipů a dostanete se do psychické pohody.

 

Líbí, nellíbí, máte k tomuto tématu co říct? Komentujte níže.

 

 

 

!!! Připravili jsme pro vás balíček Euro 2016, registrace a žádost o více info !!! 

zde

 

 

—————

Zpět