Sázkové poradenství zaměřené na vysokou úspěšnost tipů


Melbourne City vs Perth Glory

17.04.2016 09:00

Austrálie -> A-League

 

Druhé čtvrtfinále playoff australské A-League nám nabízí neméně zajímavý souboj, jako byl ten páteční. Navíc se v něm představí nejgólovější tým této sezóny, Melbourne City.  V posledním zápase sezóny sice City nedali gól, ale jinak celkoví skóre v sezóně 63:44 v 7 zápasech je impresivní. Tým skončil sezónu na čtvrtém místě a tak se dnes utká s pátým celkem:

obránce Michael ZULLO (noha – do konce sezóny, 15 zápasů, 0 gólů)

útočník Harry NOVILLO (vykartován na 2 týdny, 21 zápasů, 10 gólů)

útočník Corey GAMEIRO (koleno – do konce sezóny, 5 zápasů, 0 gólů)

útočník Wade DEKKER (kotník – do konce sezóny, 5 zápasů, 1 gól)

 

Po váhavém začátku skončili tým Perth Glory na konečném pátém místě o pouhý bod za City, ale se skóre 49:42. Podobně jako City i Perth Glory prohráli poslední zápas na půdě Sydney, kteří byli nakonec sedmí se ztrátou 7 bodů na Victory, poslední postupující tým. Výhodou hostí bude, že jsou bezu absencí.

 

 

Naposledy se tyto dva týmy utkali v Melbourne 27. listopadu a City zvítězili 5:1, ale další dvě setkání těchto dvou soupeřů v Perthu již skončilo poprvé remízou a podruhé vítězstvím Perth 3:2. Dnes můžeme opět čekat vyrovnanou bitvu. Hra na jistotu je dvojtip, ale pokud chcete riskovat, lze vsadit například domácí a pak pojišťovat v live sázkách. Počet gólů tipujeme také +3,5.

 

Jan E - verifikován

Tip: 1X

Kurz: 1,35
 

Skórman 

Tip: +3,5 gólu

Kurz: 2,38
 

Pepa Hazardér

Tip: 1

Kurz: 2,10

 

—————

Zpět