Sázkové poradenství zaměřené na vysokou úspěšnost tipů


Melbourne Victory FC vs. Gamba Osaka

03.05.2016 12:00

Asie -> AFC Liga mistrů     S BONUS TIPY!!!

O víkendu skončila v Austrálii A-League zápasem grand final. Adelaide United porazili Brisbane Roar 3:1, ale to neznamená, že se v Austrálii již nebude hrát fotbal na nejvyšší úrovni. Dnes se Melbourne Victory, tým, který byl z finálových playoff vyřazen již před dvěma týdny prohrou na hřišti právě Brisbane 1:2. Góly v tomto zápase hraného 15. dubna padali až v posledních 5 minutách. Victory šli o vedení v 86. minutě a Roar ještě stihli otočit skóre góly v 86. a 90.+3. minutě McKay a Broiche. Dnes tedy mají Melbourne Victory šanci se ještě předvést před svými fanoušky a v případě zisku 3 bodů mají zaručený postup v lize mistrů. Victory mají stejně bodů jako Suwon, který doma přivítá již jistého vítěze skupiny G Shanghai, ale Victory mají lepší vzájemné zápasy.

 

G-Osaka jsou v současné době devátý tým japonské nejvyšší soutěže. V lize mistrů získali zatím pouhé dva body za dvě remízy a to právě v Japonsku proti dnešnímu soupeři a v prvním zápas v Koreji 0:0. Navíc tým trápí řada zranění a tak tým dnes nastoupí v Austrálii ve velmi oslabené sestavě. Zranili se například stoper Niwa Daiki. Další obránce, zkušený 29 letý Keisuke Iwashita se vrací po zranění a doufá, že v Austrálii nabere lepší fyzickou formu.

 

Silný a motivovaný tým Melbourne Victory bude dnes hrát po oznámení 37 leté ikony Archie Thompson, že jeho čas u týmu po 11 letech se naplnil a tažení Victory asijskou Ligou mistrů je rozlučkou s týmem. Jak řekl trenér Kevin Muscat, dnes bude nejdůležitější nepodcenit oslabeného soupeře. Domácí tři body do tabulky dle nás získají a budou pokračovat v Lize mistrů dál.

 

 

Jan E - verifikován

Tip: 1

Kurz: 1,53
 

Zápas lze sledovat živě zde.

 
 
 
BONUS TIPY JAN E
 
3.5.2016       Tip Jan E Kurz
12:00 Melbourne Victory (Aus) - G-Osaka (Jpn) 1 1.44
12:30 Urawa (Jpn) - Pohang (Kor) 1 1.44
13:30 Thiem D. (Aut) - Del Potro J. (Arg) 1 1.4

 

—————

Zpět