Sázkové poradenství zaměřené na vysokou úspěšnost tipů


MFK Žilina vs Dunajská Streda

17.07.2016 19:30

Slovensko -> Fortuna liga

Slovenská liga dnes pokračuje třemi zápasy. My si vybrali ten poslední, protože nám přijde, že právě zápas Žiliny, která nehraje evropské poháry, nám přijde nejprůhlednější. Slovan Bratislava hraje venku, Trnava venku a ještě poháry. Žilina v minulém ročníku skončila na pátém místě těsně pod pohárovými příčkami. Jak představitelé Žiliny uvedli na tiskové konferenci před zahájením sezóny, tak neúčast v pohárech umožnila delší přípravu. Důležitá změna pro tuto sezónu je, že Žilina bude hrát domácí zápasy na umělé trávě. Veřejnosti se tento krok nelíbil, ale vedení a trenér mají za to, že umělý povrch bude hernímu styl týmu více vyhovovat.

Dunajská Streda v minulé sezóně skončila na sedmém místě. V sezóně nastřílela o 20 gólů méně než Žilina a ani v této sezóně nemůžeme čekat velké výkony. Tým je složen převážně z mladíků. Před sezónou byl pohyb na hráčském trhu minimální. Pouze pár hráčů zdarma odešlo a pár přišlo.

Žilina dnes dala svým fanouškům dárek do nové sezóny v podobě vstupného zdarma. Navíc se zlevnili i permanentky a Žilina chce ještě do této sezóny dále posilovat. Určitě má evropské ambice a tak špatný vstup do sezóny před domácími fanoušky si nechce dovolit. Proto je Žilina dnes naší volbou v kurzu 1,60.

 

 

Jan E - verifikován

Tip: 1

Kurz: 1,60

 

Zápas v číslech dle sázkové kanceláře Tipsport:

 

—————

Zpět