Sázkové poradenství zaměřené na vysokou úspěšnost tipů


Middlesbrough FC vs Reading FC

12.04.2016 20:45

Anglie -> Championship

 

Další zápas v Championshipu nabízí souboj týmu, který má velký potenciál stát se v příští sezóně po letech opět členem Premier League. Naposledy Middlesbrough hrál v Premier League v ročníku 2008/2009 a minulý rok, první sezónu pod současným manažerem  Aitorem Karankou skončil tým na čtvrtém místě a v playoff podlehl pak ve finále na Wembley Stadium Norwichi 0:2. V tomto ročníku má Middlesbrough šanci na přímý postup. Má 79 bodů, o bod méně než vedoucí Burnley a o bod více než třetí Brighton, ale zápas k dobru a za sebou sérii 4 vítězství v řadě. Dnes se na Riverside Stadium potřetí v řadě a má velikou šanci odpoutat se od třetího místa. Dnes budou domácím chybět:

obránce Damia Abella (0 zápasů, 0 gólů),

obránce Jonathan Woodgate (1 zápas, 0 gólů)

 

Reading FC je a 14. místě tabulky a na svém kontě má 51 bodů a skóre lehce negativní 45:46. V posledních 5 zápasech tým zvítězil dvakrát a to na hřišti posledního Boltonu a poté doma porazil dvacátý Nottingham 2:1. V posledním kole prohrál s devátým Birmighamem, o kterém jsme psali druhý dnešní článek, a dnes bude mít proti sobě ještě motivovanější soupeře. Za Reading se dnes opět bude střelecky snažit prosadit Matěj Vydra, kterému i přes nevoli fanoušků manažer McDermmott stále dává šanci, když proti Birminghamu odehrál celou druhou polovinu zápasu. Dnes se budou hosté muset obejít bez:

záložník Hal Robson-Kanu (27 zápasů, 3 góly)

záložník Aaron Tshibola (12 zápasů, 0 gólů)

 

Middlesbrough není vysoce útočný tým, však Karanka sám byl obránce. 25 inkasovaných gólů ve 40 zápasech je nejméně v lize. Útok Readingu není příliš efektivní a motivace domácích velká, proto zde volíme opět výhru domácích, již třetí v řadě doma. 

 

 

 

 

 

Jan E 

Tip: 1

Kurz: 1,67

—————

Zpět