Sázkové poradenství zaměřené na vysokou úspěšnost tipů


Nulový zisk je úspěch

26.06.2016 10:00

Tento tiket nás okamžitě inspiroval napsat další příspěvek do blogu. Jedná se o přesný příklad jak nevsázet. Proč? Protože…

    1.       Musíte si spočítat svou úspěšnost v tipování. Málo kdo má nad 50% a to bez ohledu na kurzy.

    2.       Když už vsázet minimální kurzy na „tutovky“, tak jedině po jednom. Při více jak jednom tipu na tiketu se totiž

                velmi zvyšuje pravděpodobnost neúspěchu bez ohledu na bod 1

    3.       Takto malý zisk nevyvažuje výši rizika a je špatnou strategií pro dlouhodobý úspěch. Ať už tento tiket dnes

                 vyhraje či nikoli.

Jak jsme již několikrát psali, tak my vsázíme po jednom zápase a za stejný vklad. Náš průměrný kurz je cca 1,78. Máme dlouhodobou úspěšnost někde mezi 60%-70%. V případě, že tiket výše by měl i naší úspěšnost, tedy 70%, tak je matematická pravděpodobnost, že uspěje. Jenže úspěch s takovýmto tiketem je přesně ta nejlepší cesta do pekel. Protože 70% úspěšnost při kurz 1,27 je stále nezisková i kdyby se takovýto kurz dával po jedné položce. Matematiku ziskovosti v poměru procentuální úspěšnosti k průměrnému kurzu jsme probírali již zde.

A pokud dávám více jak 1 tip na tiket, tak se mi z 50% úspěšností tipů také velmi rychle stane úspěšnost 0%. Jednoduše řečeno, když mám každý druhý tip správně, a dávám po dvou tipech a oba musí vyjít… Například ani naše úspěšnost k 70% nám neumožňuje dávat tikety se třemi položkami, protože to bychom byli také na nule.

A nakonec dlouhodobý úspěch. Ten je odvozen od výše uvedených bodů a odstavců. Pokud se chci věnovat vsázení a mít úspěch, tak první na co musím koukat je minimalizace ztrát. Skoro všichni se dívají na zisky a kolik vydělají, ale zásadní pravidlo vsázení číslo jedna je, že 0,- zisk je výdělek/úspěch! Stačí se totiž zamyslet nad tím, kolik sázkařů má nulovou bilanci při vsázení? Takže pokud dokážu zůstat na svých, tak jsem v plusu, ale to tento tiket nedokáže, i kdyby dnes vyhrál.

Takže pamatujte, 0,- Kč zisk = ÚSPĚCH! 

 

 

 

!!! Připravili jsme pro vás balíček Euro 2016, registrace a žádost o více info !!!

zde

 

 
 

 

 

Líbí, nelíbí, máte k tomuto tématu co říct? Sdílejte, komentujte níže.

 
 

 

 

!!! Připravili jsme pro vás balíček Euro 2016, registrace a žádost o více info !!!

zde

 

 

 

 

—————

Zpět