Sázkové poradenství zaměřené na vysokou úspěšnost tipů


Peru vs. Kolumbie

18.06.2016 02:00

USA -> Copa America        FREE ČLÁNEK !!!

V této zkrácené analýze si jen shrneme průběh turnaje obou účastníků. Peru prošli turnajem bez porážky. V posledním kole dokonce vyřadili Brazílii vítězstvím nad ní 1:0. Veškeré zápasové statistiky sice hovořili pro Brazilce, ale jejich útoky nebyly tak nebezpečné. Až na pár výjimek jasné šance Brazilci vyloženě spalovali. Dále Peru ve skupině remizovala s Ekvádorem, který včera v noci vyřadili domácí Američané. V prvním zápase si Peru poradilo s si nejslabším týmem Haiti a to pouze 1:0.

To Kolumbie si ve skupině prošla mnohem tvrdší zkouškou. Hned na úvod porazila domácí Američany po velmi zodpovědném výkonu. V dalších zápasech pak i USA ukázali svou sílu a zejména pak včerejší vyřazení Ekvádoru toto potvrdilo. Kolumbie klopýtla pouze v posledním zápase s Kostarikou, která nechtěla opustit turnaj bez boje. Nicméně v tom zápase již měla Kolumbie postup jasný a tak prohra 2:3 pouze určila dalšího soupeřem tedy Peru.

Dle nás silná Kolumbie potvrdí roli favorita a postoupí v turnaji dál. Na porážku Peru Brazilců, kterým to očividně na tomto turnaji nesedlo, bychom neměli moc brát zřetel. 

 

 

 

 

!!! Připravili jsme pro vás balíček Euro 2016, registrace a žádost o více info !!!

zde

 
 

 

 

Líbí, nelíbí, máte k tomuto tématu co říct? Sdílejte, komentujte níže.

 
 

 

 

 

!!! Připravili jsme pro vás balíček Euro 2016, registrace a žádost o více info !!! 

zde

 

 

 

 

Jan E - verifikován

Tip: 2

Kurz: 1,91
 
Rozhraní této sázkové kanceláře je české:

—————

Zpět