Sázkové poradenství zaměřené na vysokou úspěšnost tipů


Real Madrid CF vs. VfL Wolfsburg

12.04.2016 20:45

Evropa -> Liga mistrů

FREE ČLÁNEK

A po týdnu se opět vracíme do Ligy mistrů a jejích odvet. Oba zápasy jsou dnes velmi zajímavé, protože minulý týden přinesl překvapivé výsledky. Zejména pak ve Wolfsburgu, kde Real Madrid překvapivě prohrál na půdě osmého týmu německé nejvyšší soutěže. Real Madrid ale odcestoval do Wolfsburu po velmi náročném víkendovém El Classicu, které na Camp Nou vyhrál těsně 2:1. O minulém víkendu si naopak doma zastřílel proti dnes již jedenáctému celku La Ligy 4:0 a jelikož Barcelona zaváhala na hřišti Realu Sociedad, tak Real má stáhl svou ztrátu v boji o titul na pouhé 4 body.

 

Domácí jsoz bez absencí

 

 

Wolsfburg na druhou stranu vypadá, že bude v příští sezóně bez pohárů. O víkendu sehrál přímý boj o poslední pohárové místo s Mohučí, ale toto měření sil dopadlo pouze remízou 1:1. Dál tedy Wolfsburg ztrácí 6 bodů a jelikož v domácí soutěži již 4 zápasy v řadě nezvítězili, tak naděje se pomalu vytrácí. Forma Wolsfburgu je proměnná a i v prvním kole vyřazovací části Ligy mistrů přehrál belgický Gent venku jen těsně 3:2 a doma pak pouze 1:0. Ve skupinové fázi na hřištích soupeřů získal pouze 3 body za výhru s CSKA Moskva. :0, Doma pak všechny tři utkání: CSKA 1:0, PSV 2:0, Manchester United 3:2.

 

obránce Sebastian Jung (11 zápasů, 0 gólů)

útočník Nicklas Bendtner (13 zápasů, 2 góly)

Otazníkem je:

záložník Daniel Caligiuri (24 zápasů, 2 góly)

 

 

Ze strany Wolsfburgu se v evropských soutěžích skutečně jedná o výsledky jako den a noc. Domácí utkání Wolsburg zvládá, venku se pak trápí. Proto dnes můžeme na Santiagu Bernabeu čekat podobný výsledek jakého dosáhl Real Madrid o víkendu s Eibarem.

 

 

 

 

 

 

Jan E 

Tip: 1 (handicap 0:2)

Kurz: 2,30

 

—————

Zpět