Sázkové poradenství zaměřené na vysokou úspěšnost tipů


Rumunsko vs. Albánie

19.06.2016 21:00

Evropa -> Euro 2016   

 

Další zápas posledního kola skupiny A nám nabízí zápas dvou týmů, které nepatří mezi favority skupiny, ani šampionátu. Rumunsko přijelo a turnaj s jasným cílem a to bránit. Úvodní zápas prohráli s Francií 1:2, ale branku Francie ohrozili pouze v prvních minutách a od té doby již nevystřelili na bránu. Jediný gól zápasu přidali svou jedinou střelou mezi tyče, jenže to bylo z penalty. Se Švýcarskem tomu nebylo o moc jinak. Gól z penalty v 18 minutě a jinak držení míče 38% a počet střel mezi tyče mimo penaltu 3.

Albánie na druhou stranu sice žádný bod ještě na Euru nezískala, ale v prvním zápase dostala gól hned v úvodu zápasu a ve 36. minutě se vykartoval kapitán Cana a ačkoli v 10, tak Albánci odevzdali na hřišti srdnatý výkon a Švýcarům už nic nedovolili. Ve druhém poločase mohli i vyrovnat. Svůj srdnatý výkon potvrdili i v druhém zápase s Francií, když dostali gól až v 90. minutě a v 96. přidal Payet druhý. Skóre však neodpovídalo průběhu zápasu.

 

Myslíme si tedy, že Albánci opět potvrdí svůj kvalitní výkon z obou zápasů a proti nevýrazným Rumunům uspějí minimálně bodem. Navíc kapitán Cana bude dnes po nuceném odpočinku opět k dispozici. Rumunsko se bude muset obejít bez záložníka Pintiliiho z důvodu poraněného stehna a Albánii bude z důvodu karetního trestu chybět Kukeli. Naším tipem je neprohra Albánie.

 

 

 

 

 

!!! Připravili jsme pro vás balíček Euro 2016, registrace a žádost o více info !!! 

zde

 

 

 

 

Jan E - verifikován

Tip: X2

Kurz: 1,88
 

Rozhraní této sázkové kanceláře je české:

 

Zápas v číslech dle sázkové kanceláře Tipsport:

 

—————

Zpět