Sázkové poradenství zaměřené na vysokou úspěšnost tipů


Rusko vs. Wales

20.06.2016 21:00

Evropa -> Euro 2016   !!! Z BALÍČKU EURO 2016 !!!

 

Dnes budeme znát i rozuzlení skupiny B. První zápas, na který se podíváme je z našeho pohledu kurzově špatně ohodnocen, ale kurzy na Wales rychle padají. Rusové totiž v prvním zápase tak trochu zázračně srovnali zápas s Anglií v 93. minutě. Ve druhém zápase se Slovenskem se již ukázalo, jak moc Rusku chybí střelci. Jediní, komu Rusové dali 3 góly v posledních 10 zápasech, byli Litevci. V zápase s Anglií Rusko po celý zápas nestíhali a prakticky si ani nevypracovali kvalitní gólovou šanci. 

Wales na druhé straně ukázal, že na šampionát patří a dokonce i že to není tým pouze o Garethu Baleovi. Ano, Bale je středem týmu, ale většina hráčů Wales hraje v kvalitních týmech na britských ostrovech. Porážka Slovenska nebyla náhoda a Slováky po většinu zápasu vůbec k ničemu nepustili. V dalším zápase s Anglií šli Velšané do vedení před poločasem gólem Balea. Ve druhém poločase však posunul Anglii směrem k postupu střídající Vardy. 

Tento zápas bude klíčem k postupu ze skupiny, protože Rusko s pouhým jedním bodem nemůže hrát na remízu. Útočníci Walesu mají velkou kvalitu a pravděpodobně zlomí zápas ve svůj prospěch v krásném kurzu, ale nám stačí si zahrát jejich neprohru.

 

 

 

 
 

 

 

 

!!! Připravili jsme pro vás balíček Euro 2016, registrace a žádost o více info !!! 

zde

 

 

 

 

Jan E - verifikován

Tip: X2

Kurz: 1,51
 

Rozhraní této sázkové kanceláře je české:

 

Zápas v číslech dle sázkové kanceláře Tipsport:

 

—————

Zpět