Sázkové poradenství zaměřené na vysokou úspěšnost tipů


Shamrock Rovers vs. Cork City

24.06.2016 21:00

Irsko -> Premier Division

 

I přes úspěch irských fotbalistů na Euru bude v pátek pokračovat irská nejvyšší soutěž. Ta nyní prožila tří týdenní pauzu a vrací se zpět s kompletním kolem. Zápas, který nás zaujal je ze špičky soutěže. Shamrock Rovers jsou na třetím místě a po 15 kolech mají 28 bodů a skóre 21:12. V posledních 5 zápasech mají tři výhry, prohru na hřišti týmu ze dna tabulky Wexfordu 0:2 a domácí remízu s Finn Harps 1:1. V posledním kole před pauzou naopak Rovers dokázali porazit St. Patricks na jejich hřišti 2:0. Dnes se budou muset Shamrock Rovers obejít bez:

obránce Luke Byrne (2 zápasy, 0 gólů)

obránce Evan Osam (0 zápasů, 0 gólů)

záložník Killian Brennan (14 zápasů, 1 gól)

útočník Danny North (13 zápasů, 3 góly)

útočník Gary McCabe (14 zápasů, 5 gólů)

 

Cork City je tým, o kterém píšeme již po několikáté (články zdezde, zde). Jedná se o tým, který na tento rok připravil svůj kádr tak, aby konečně po dlouhých letech měl šanci přeskočit vítěze soutěže z posledních let Dundalk. Po nejistém startu, kde v prvních 7 zápasech Cork city nasbírali 3 vítězství, 3 remízy a 1 porážku ve druhém kole na hřišti Derry City 0:1 je dnes tým na druhém místě tabulky. Nyní má Cork City sérii 8 vítězství v řadě, 36 bodů a skóre 27:6. Dnes bude Cork City chybět:

obránce John Kavanagh (0 zápasů, 0 gólů)

obránce Michael McSweeney (8 zápasů, 0 gólů)

záložník John Dunleavy (13 zápasů, 0 gólů)

útočník Karl Sheppard (15 zápasů, 4 góly)

 

Zápasy mezi těmito týmy bývají vyrovnané, naposledy v dubnu doma zvítězili Cork city 2:0. V minulí sezóně v srpnu zvítězili Shamrock Rovers  doma 3:0. Dle nás vše v tomto zápase směřuje k remíze, kterou si již tyto dva týmy zahráli minulý rok na obou hřištích a to 0:0. Proto je naší volbou neprohra domácích.

 

Jan E - verifikován

Tip: 1X

Kurz: 1,53


Zápas lze sledovat živě zde

 

 

—————

Zpět