Sázkové poradenství zaměřené na vysokou úspěšnost tipů


Siegemund L. (Ger) vs. Vinci R. (Ita)

22.04.2016 18:30

Německo -> WTA Stuttgart        FREE ČLÁNEK

 

Dnes máme před sebou osmifinálové kolo turnaje WTA ve Stuttgartu. Turnaj nám již připravil i některá překvapení, a dnes připraví zas. První na co se podíváme je zápas mladé Němky Anna-Lena Friedsam (52). Jedná se o 22 letou hráčku, která se poslední dobou prodírá žebříčkem WTA a v současné době je na svém kariérním maximu. Včera zde porazila Rumunku Simonu Halep (6) v kurzu okolo 3,50, tedy zatím jedno z největších překvapení turnaje. Dnes na tomto turnaji nastoupí ke svému již šestému zápasu, protože turnaj začala v kvalifikaci. Na předchozím turnaji v Charlestonu na zelené antuce vypadla ve čvtrtfinále  s Ruskou Vesninou (51), ale cestou stihla vyřadit i turnajovou osmičku Marion Keys (25) ve třech setech.

 

Roberta Vinci (8) je 33 letá Italka, která se za poslední rok velmi zlepšila. Ještě před rokem byla na 46. místě žebříčku WTA. Na sklonku kariéry se však poprvé ve své kariéře usadila v top 10. A zdá se, že toto bude její rok. Na turnaji v Indian Wells skončila ve třetím kole, když skrečovala zápas se Slovenkou Rybárikovou (73). Ve FED Cupu prohrála oba zápasy se Španělkami Suarez Navarro (11) a Muguruzou (4). Zde ve Stuttgartu zatím postoupila přes Rusku Makarovou (29) ve třech setech a včera vyřadila Němku Georges (57), po setech 6:3 a 6:4.

 

Friedsam má velkou kvalitu, včera porážkou Simony Halep hladce ve dvou setech to jen dokázala. Jak to však bývá, dnes stojí mladá Němka proti podobné soupeřce a dvakrát za sebou udělat stejný výsledek, resp. podat podobný výkon je velmi těžké. Navíc Halepovou trápí v této sezóně i zranění a mívá i výpadky. Minulý rok zde slacila titžul ve čtyřhře se scvou partnerkou Sarou Errani. Pro Vinci je tato sezóna možná i poslední kdy bude schopna se udržet v top 10 a tak dnes postoupí do dalšího kola.

 

 

Jan E - verifikován

Tip: 2

Kurz: 1,40
Zde naleznete program tenisových přenosů společnosti Tipsport

—————

Zpět